Buzz

Το «Revival» του Στίβεν Κιγνκ θα γίνει ταινία από τον Μάικ Φλάναγκαν

στα 10

Ο Μάικ Φλάναγκαν συνεχίζει ακάθεκτος τις κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, με αυτή την φορά να στρέφεται σε μια από τις πιο πρόσφατες δουλειές του.

Το «Revival» του Στίβεν Κιγνκ θα γίνει ταινία από τον Μάικ Φλάναγκαν

O Μάικ Φλάναγκαν έχει καταφέρει να μας δώσει δυο από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες βασισμένες σε κάποιο βιβλίο του μαιτρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ, το «Gerald’s Game» για το Netflix και το πιο πρόσφατο «Doctor Sleep», το οποίο αποδείχτηκε ίσως και το πιο δύσκολο κινηματογραφικά μιας και αποτελούσε την συνέχεια μιας από τις πιο κλασσικές, και καλύτερες, ταινίες, εκείνης της «Λάμψης».

Από ότι φαίνεται όμως ο Φλάναγκαν πάει για να «τριτώσει το κακό» μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη και ένα πιο πρόσφατο βιβλίο του Κινγκ με τίτλο «Revival», το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 και αποτελεί ίσως ένα από τα καλύτερα τελευταία του μυθιστορήματα. Ο Φλάναγκαν θα γράψει το σενάριο ενώ βρίσκεται στις τελευταίες διαπραγματεύσεις και για να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας και για άλλη μια φορά ο Τρέβορ Μέισι θα κάνει την παραγωγή της για λογαριασμό της Warner Bros.

Διαβάστε ακόμα: To «Salem’s Lot» του Στίβεν Κινγκ θα γίνει ταινία

mike flanagan 607

Οσο αφορά την υπόθεση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια αλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν την οποία βλέπουμε όχι μέσα από τα μάτια του τρελού επιστήμονα ή του τέρατός του αλλά από εκείνα κάποιου τρίτου. Ενα μεγάλο μέρος όλης αυτής της ιστορίας πρόκειται για ένα δράμα το οποίο αρχίζει να παίρνει μια απροσδόκητη τροπή προς τον τρόμο λίγο πριν την τελευταία πράξη της, καθώς ακολουθούμε τον Τζέιμι Μόρτον από την παιδική του ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή του με την υπόθεση να επικεντρώνεται στις διάφορες προσωπικές τραγωδίες του και τους δαίμονες που τον ακολουθούν.

Η συγκεκριμένη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου ετοιμάζονταν εδώ και αρκετό καιρό με τον Τζος Μπουν, το σκηνοθέτη που ετοιμάζει το remake του «The Stand», να ακούγονταν ως το όνομα του σκηνοθέτη, αλλά από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από το καστ ή η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικ Φλάναγκαν επιστρέφει στο Netflix με νέα σειρά τρόμου, το «Midnight Mass»

revival 607