Buzz

«Be someone else»: Ο Ντέιβιντ Μπόουι εφευρίσκει τον Ziggy στο «Stardust»

στα 10

H ταινία του Γκάμπριελ Ρέιντζ ακολουθεί τον μυθικό τραγουδιστή, στην πρώτη του απόπειρα να κατακτήσει το αμερικάνικο κοινό.

Flix Team
«Be someone else»: Ο Ντέιβιντ Μπόουι εφευρίσκει τον Ziggy στο «Stardust»

Ο Ντέιβιντ Φλιν, φορά τα (ψηλοτάκουνα) παπούτσια του Ντείβιντ Μπόουι σε αυτή την βιογραφική ταινία για την οποία ο σκηνοθέτης της λέει: «Ξεκίνησα να κάνω μια ταινία σχετικά με το τι κάνει κάποιον να γίνει καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που τον οδηγεί να δημιουργήσει την τέχνη του. Αυτός ο κάποιος είναι ο Ντέιβιντ Μπόουι, ένας άνθρωπος που τον σκεφτόμαστε πάντα ως τον σταρ που έγινε ή με ένα από τα alter ego του: τον Ziggy Stardust, τον Aladdin Sane, τον Thin White Duke. Κάποιον που έχω δει μόνο από μεγάλη απόσταση, πίσω από μια μάσκα, μια θεϊκή, εξωγήινη παρουσία. Ακόμη και στον τέλεια χορογραφημένο θάνατό του, δεν έμοιαζε με έναν συνηθισμένο ανθρώπινο ον».

Δείτε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Μπόουι ετοιμάζεται για το (αμερικάνικο) κοντινό του στις πρώτες σκηνές από το «Stardust»

stardust poster 607

Ο Μαρκ Μάρον είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της αμερικανικής δισκογραφικής εταιρείας Mercury, Ρον Ομπερμαν που θα δοκιμάσει να κάνει τον εκκεντρικό βρετανό, γνωστό στην συντηρητική Αμερική σε αυτό το biopic που μπορεί να μην περιέχει τραγούδια του ίδιου του Μπόουι, αλλά που φιλοδοξεί να συλλάβει κάτι από την μυστηριώδη και μαγνητική περσόνα του.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε επίσης: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (και το μούσι του) αναζητά την ελπίδα έξω από τη Γη, στο πρώτο trailer για το «The Midnight Sky»