Industry

To «Star Wars» σπάει εισπρακτικά ρεκόρ πριν ακόμη αρχίσει να προβάλλεται

στα 10

Κάνοντας προπωλήσεις εισιτηρίων αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η δύναμη είναι μαζί του!

To «Star Wars» σπάει εισπρακτικά ρεκόρ πριν ακόμη αρχίσει να προβάλλεται
.

Οι προπωλήσεις, δεν δείχνουν απλά τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία των φαν, αλλά προϊδεάζουν και για το μέγεθος των εισπράξεων που η Disney μπορεί να αναμένει από το άνοιγμα της ταινίας και το οποίο μπορεί να περιγραφεί μόνο ως αστρονομικό.

Οι υπολογισμοί των ανθρώπων της βιομηχανίας μιλούν για ένα σίγουρο άνοιγμα το πρώτο σαββατοκύριακο κοντά στα 200 εκατομμύρια δολάρια και για ένα τελικό σύνολο που θα ξεπεράσει τα 208,4 εκατομμύρια του «Jurassic Park» για να κάνει το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας στην ιστορία.

Και κάπως έτσι οι αιθουσάρχες και η Disney προσθέτουν έξτρα προβολές στις αίθουσες για το Σαββατοκύριακο και ξεκαθαρίζουν πως υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια.

Δείτε ακόμη: Στην πρεμιέρα του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» σε ένα αστεροχτυπημένο Χόλιγουντ

Ο Ντέιβ Χόλις υπεύθυνος για την διανομή της ταινίας στην Disney δήλωσε πως «η προπώληση των εισιτηρίων ήταν πολύ μεγαλύτερη απ΄ότι περιμέναμε και σίγουρα δεν είχε καμιά σχέση με τις συνηθισμένες προπωλήσεις ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες τον Δεκέμβριο. Αλλά όχι μόνο υπάρχουν ακόμη εκατομμύρια εισιτήρια διαθέσιμα, αλλά οι αίθουσες μπορούν να προσθέσουν κι άλλες προβολές ανάλογα με την ζήτηση».

Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει ακόμη την συνολική πορεία της ταινίας στα ταμεία, αλλά κρίνοντας από αυτά τα νούμερα και από τις πρώτες θετικές αντιδράσεις στην ταινία, όλα δείχνουν ότι το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» θα σπάσει πολλά ακόμη ρεκόρ στην πορεία. Και πιθανότατα θα φέρει πίσω από μόνο του ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επένδυσης των 4 δισεκατομμυρίων της Disney για την αγορά της Lucas Films και των δικαιωμάτων του «Πολέμου των Αστρων»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: