Buzz

«Star Trek Into Darkness»: Καινούριο εντυπωσιακό τρέιλερ

στα 10

Οχι πολύ σκοτάδι, μα άφθονη δράση, ατάκες και θέαμα υπόσχονται οι καινούριες εικόνες από την αναμενόμενη συνέχεια των νέων περιπετειών του Enterprise.

«Star Trek Into Darkness»: Καινούριο εντυπωσιακό τρέιλερ

Με ένα μείγμα από πλάνα που έχουμε δει, κι από καινούριες εντυπωσιακές σκηνές, το νέο τρέιλερ της ταινία του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς αφήνει σχεδόν ολοκληρωτικά στην άκρη την σκοτεινή φιγούρα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και της απειλής που εκπροσωπεί, για να επικεντρωθεί στην action πλευρά της ταινίας.

Και ναι μπορεί αυτό που υπόσχεται το τρέιλερ να ταιριάζει απόλυτα με την υπόσχεση για ένα χορταστικό blockbuster, όμως παρά το θέαμα τις ατάκες, την πομπώδη μουσική και τον καταιγισμό των ειδικών εφέ, κάτι μοιάζει να λείπει.

Διότι οι ποπ κορν περιπέτειες κάθε καλοκαίρι είναι τόσες πολλές όσο τα ψημένα σπόρια από καλαμπόκια σε ένα κουτί... ποπ κορν, όμως αυτό που περιμένουμε από το «Star Trek» είναι κάτι παραπάνω από μια πρόβα του Τζέι Τζέι για τις επερχόμενες συνέχειες του «Πολέμου των Αστρων».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα περιμένουμε να δούμε το φιλμ (στις 17 Μαΐου) πριν καταλήξουμε σε οποιοδήποτε συμπέρασμα και προς το παρόν θα αρκεστούμε στην διαβεβαίωση του καπετάνιου Κερκ πως «όλα θα πάνε καλά». Το ελπίζουμε!


Περισσότερο «Star Trek into Darkness»: