Buzz

«Star Trek Into the Darkness»: πρώτο trailer!

στα 10

Επιτέλους μετά από μήνες εικασιών, συζητήσεων και αναλύσεων έχουμε πρώτη εικόνα! Το πρώτο teaser-trailer του «Star Trek Into Darkness» του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς είναι εδώ!

«Star Trek Into the Darkness»: πρώτο trailer!

Πριν από λίγους μήνες ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς καλεσμένος του Conan έκανε πλάκα δείχνοντας... 3 καρέ από το το δεύτερο μέρος του «Star Trek» frachise του. Εκτός όμως από αυτή την χιουμοριστική λεπτομέρεια, δεν είχαμε καμία άλλη εικόνα. Κι όμως σε λίγους μόνο μήνες το «Star Trek Into Darkness» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική!

Φαίνεται λοιπόν ο μηχανισμός marketing της ταινίας κινητοποιήθηκε! Σήμερα βγήκε το πρώτο teaser αλλά οι αναγγελίες δεν σταματούν εδώ: στις 17 Δεκεμβρίου περιμένουμε το full trailer. Φαίνεται ότι πριν από τα μεγάλα blockbusters των φετινών Χριστουγέννων θα παίζει όλο και περισσότερο υλικό της ομάδας του Enterprise.

Προς το παρόν, στο ενός λεπτού υλικό που κυκλοφόρησε, η κυνική φωνή του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ντύνει απειλητικά τα πλάνα που προϊδεάζουν για πλήρη καταστροφή του σύμπαντος. «Νομίζετε ότι είστε ασφαλείς. Αλλά αυτό είναι μία πλάνη». Αιφνιδιασμός, επίθεση, κάποιος χάνει τον έλεγχο του Starship Enterprise, χάος, πανικός.

Στα πλάνα του trailer (προσπαθήστε να το φανταστείτε και σε 3D!) παρουσιάζονται οι Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Καρλ Ερμπαν, Αντον Γιέλτσιν, Ζόι Σαλντάνα, Τζον Τσο, Σάιμον Πεγκ, Αλις Ιβ, Πίτερ Γουέλερ και Νόελ Κλαρκ.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Star Trek Into Darkness» θα γίνει στις 17 Μαΐου του 2013.