Buzz

Ο Σπάικ Λι δεν θα ξαναπάει σινεμά αν δεν βρεθεί πρώτα το εμβόλιο

στα 10

Ο Σπάικ Λι δεν συμφωνεί με το άνοιγμα των κινηματογράφων και επιμένει πως σε κάθε περίπτωση αυτός θα μείνει σπίτι του.

Ο Σπάικ Λι δεν θα ξαναπάει σινεμά αν δεν βρεθεί πρώτα το εμβόλιο

«Δεν θα πάω σε σινεμά. Δεν θα παώ στο Μπρόντγουεϊ, Δεν θα παώ στο γήπεδο. Ο ιός είναι αδίστακτος. Ο ιός δεν παίζει. Αν είσαι απρόσεκτος θα πεθάνεις. Δεν είμαι έτοιμος να πάω πουθενά.».

Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο Σπάικ Λι επιμένει πως ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να βγει έκει έξω, πόσο μάλλον να ξεκινήσει ξανά να δουλεύει για μια ταινία. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Σπάικ Λι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει παραγωγή για τη διασκευή του graphic novel «Prince of Cats», αλλά αυτή τη στιγμή όλες οι παραγωγές έχουν σταματήσει και ο Λι πιστεύει ότι θα αργήσουν πολύ να ξεκινήσουν ξανά.

Διαβάστε ακόμη: #JusticeForFloyd Οι επώνυμοι της Αμερικής δίνουν ανάσα στην οργή για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

«Δεν θα γίνει τίποτα αν δεν βρεθεί το εμβόλιο. Πώς θα κάνεις μια ερωτική σκηνή ή μια σκηνή ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς; Πώς θα γίνει; Στον αυτόματο όπως έγινε το "Saturday Night Live"; Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Οπότε για την ώρα δεν κάνουμε τίποτα.»

Ο Σπάικ Λι είχε εναντιωθεί και στα τέλη Απριλίου όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι κινηματογράφοι θα άνοιγαν εν μέσω της έξαρσης του Covid-19, ενώ υπήρξε ένθερμος υποστηρικτικής της απόφασης του Φεστιβάλ Καννών να ακυρώσει το Φεστιβάλ στο οποίο θα ήταν φέτος Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής. Μέσα στην καραντίνα ο Σπάικ Λι κυκλοφόρησε και ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη Νέα Υόρκη.

Η νέα του ταινία το «Da 5 Bloods» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Ιουνίου.

Δείτε ακόμη: «Before the End»: μία μικρού μήκους με τον Τζέσι και την Σελίν στα χρόνια του Covid 19