Buzz

Από το «Skyfall» στο «Bond 24»: Ο Σαμ Μέντες εξηγεί...

στα 10

Λύνοντας μερικές ακόμη απορίες για το περιεχόμενο της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, ο Σαμ Μέντες εξηγεί γιατί δεν εγκατέλειψε το franchise και το πόσο στενά συνδεδεμένη θα είναι η καινούρια ταινία με το «Skyfall».

Από το «Skyfall» στο «Bond 24»: Ο Σαμ Μέντες εξηγεί...

Οι αποκαλύψεις έγιναν στο Charlie Rose Show, όπου ο Μέντες μίλησε εφ όλης της ύλης για την καριέρα του και το κομμάτι που αναλογεί στον Τζέιμς Μποντ - την μεγαλύτερή του επιτυχία μέχρι σήμερα.

Στην πραγματικότητα, αυτό που είπε ο Μέντες είναι πως δεν εγκατέλειψε το franchise του Τζέιμς Μποντ και επέστρεψε για την 24η ταινία, επειδή ένιωθε πως αλλιώς θα είχε αφήσει μισοτελειωμένο το σύμπαν που ο ίδιος είχε δημιουργήσει, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό και τους νέους ήρωες που μας σύστησε: τον Q του Μπεν Γουίσο, τον M του Ρέιφ Φάινς και τη Moneypenny της Ναόμι Χάρις.

O Mέντες δήλωσε πως με το «Skyfall» ξεκίνησε πολλές ιστορίες που έμειναν ανολοκλήρωτες στο φινάλε του και αυτό οδήγησε στην ιδέα του να είναι η 24η περιπέτεια κάτι σαν το δεύτερο μέρος μιας ενίαιας ταινίας. Ρητά αποκαλύπτει πως η καινούρια ταινία θα είναι στενά συνδεδεμένη με το «Skyfall» και πως οι ήρωές του - καινούριοι και παλιοί - έχουν μεγαλώσει και παραμένουν σημαδεμένοι απ' όσα συνέβησαν στην προηγούμενη ταινία.

Με τις πραγματικές αποκαλύψεις που θα μας οδηγήσουν στο «Bond 24» να εκκρεμούν ακόμη (βλ. αν η Πενέλοπε Κρουζ θα είναι ένα από τα bond girls) και με μόνη σιγουριά το γεγονός πως ο Τσιουετέλ Ετζιoφόρ θα είναι ο κακός τον οποίο θα πρέπει να εξοντώσει ο 007, δείτε εδώ τον Σαμ Μέντες να μιλάει για όλους και για όλα, πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα το καλοκαίρι που μας έρχεται ώστε η ταινία να είναι έτοιμη τον Οκτώβριο του 2015 που είναι η προγραμματισμένη εξοδός της στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: