Buzz

Και το επόμενο Bond Girl είναι η Πενέλοπε Κρουζ!

στα 10

Μπορεί ο επόμενος Τζέιμς Μποντ να μην έχει ακόμη σκηνοθέτη, αλλά έχει πρωταγωνιστή και υποψήφιο Bond Girl την Πενέλοπε Κρουζ... Ξέρουμε, δεν μπορείτε να περιμένετε. Ούτε εμείς.

Και το επόμενο Bond Girl είναι η Πενέλοπε Κρουζ!

Η φήμη κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο Internet, με αφορμή ένα δημοσίευμα του Yahoo πως η Πενέλοπε Κρουζ βρίσκεται σε διαπραγαματεύσεις για να είναι το Bond Girl στην 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ.

Μπορεί η ταινία να μην έχει ακόμη τίτλο ή σκηνοθέτη (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά η φήμη έχει αναστατώσει φανατικούς και μη, αφού οι παραγωγοί της σειράς ταινιών του πράκτορα 007 ήθελαν για χρόνια την Κρουζ για το ρόλο ενός Bond Girl, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό λόγω υποχρεώσεων της ηθοποιού σε άλλες ταινίες.

Τώρα όμως, όλα δείχνουν πως η Πενέλοπε Κρουζ θα διαδεχθεί τον σύζυγό της, Χαβιέ Μπαρδέμ στον επόμενο Τζέιμς Μποντ και αν αυτό συμβεί θα είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία Bond Girl της ιστορίας, αφού στα 39 της χρόνια θα είναι μεγαλύτερη όταν θα γυριστει η ταινία και από την Ονορ Μπλάκμαν που υποδύθηκε τη θρυλική Pussy Galore στο «Goldfinger».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, ακριβώς τη στιγμή που το όλο πράγμα αποκτά ειδικό ενδιαφέρον, αφού ο Σαμ Μέντες αναμένεται να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του θητεία στο «Skyfall».