Buzz

«Come and Dive»: αυτός είναι ο τίτλος και το πρώτο teaser του νέου Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Συνέβη χωρίς κάποιο επίσημο δελτίο τύπου, αλλά η 24η ταινία του Τζέιμς Μποντ μόλις απέκτησε τίτλο και teaser. Με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο του 2015. Εκτός αν όλα είναι (όπως φαίνεται) μια φάρσα ενός φανατικού θαυμαστή.

«Come and Dive»: αυτός είναι ο τίτλος και το πρώτο teaser του νέου Τζέιμς Μποντ;

Update: Το τρέιλερ που τελικά ήταν, φυσικά, ψεύτικο «κόπηκε» όπως ήταν αναμενόμενο, από τη Sony (αλλά το ξαναβρήκαμε), οπότε μένουμε σε όλα όσα γνωρίζουμε ήδη για την 24η ταινία του Τζέιμς Μποντ η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο που μας έρχεται, χωρίς να έχει ακόμη επίσημο τίτλο.

H 24η ταινία του Τζέιμς Μποντ θα έχει τίτλο «Come and Dive» και βρίσκει τον Σαμ Μέντες στη σκηνοθεσία και τον Τζον Λόγκαν ως σεναριογράφο, τον Ντάνιελ Κρεγκ ως 007, τον Ρέιφ Φάινς ως Μ και την Ναόμι Χάρις ως Μις Μάνιπενι στις θέσεις τους.

Η υπόθεση που διέρρευσε δεν αποκαλύπτει τίποτα εκτός από το γεγονός πως ο Τζέιμς Μποντ θα αναλάβει την προστασία ενός ισχυρού προσώπου, την ίδια στιγμή που η MI6 ανασταίνεται από τις στάχτες της και ένα επικίνδυνο love story (θα είναι άραγε η Πενέλοπε Κρουζ;) θα ανατρέψει τα πάντα.

Θυμηθείτε όλα όσα (λίγα) γνωρίζουμε για την 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ εδώ και δείτε παρακάτω το σκοτεινό teaser που φτιάχτηκε για να μας ανοίξει την όρεξη, περιμένοντας μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, όταν το «Come and Dive» θα βγει στις αίθουσες.

To teaser υποτίθεται ότι είναι οfficial, αν και ο λογαριασμός που αναφέρει ότι είναι της Sony στο YouTube περιλαμβάνει μόνο αυτό το βίντεο και στην επίσημη σελίδα της ταινίας (!) στο Facebook ήδη υπάρχουν σχόλια για ψεύτικη ανάρτηση. Το γεγονός ότι είναι φτιαγμένο από fan του 007 έγινε γρήγορα σαφές και το βίντεο κατέβηκε, αλλά ακόμη και μόνο για λόγους περιέργειας, μπορείτε να το δείτε πιο κάτω.


Διαβάστε ακόμη: