Buzz

«The Shape of Water»: 13 υποψηφιότητες για Οσκαρ κι ένας δονητής

στα 10

Είναι η ταινία της χρονιάς, έχει διακριθεί από τις περισσότερες επιτροπές βραβείων. Τώρα, το «The Shape of Water» έχει και το δικό του dildo κι είναι ήδη sold out!

«The Shape of Water»: 13 υποψηφιότητες για Οσκαρ κι ένας δονητής

Το κινηματογραφικό merchandise δεν είναι τίποτε καινούριο: τα εμπνευσμένα από ταινίες αντικείμενα έχουν, εδώ και δεκαετίες, προσφέρει χαρά στους fans και πολύτιμα αποκτήματα στους συλλέκτες. Ωστόσο, το «The Shape of Water» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ενέπνευσε ένα αντικείμενο, τόσο ταιριαστό με την πλοκή και το χαρακτήρα του, όσο και απροσδόκητο.

Διαβάστε ακόμη: Μόνο υποκλίσεις και δάκρυα στο «The Shape of Water» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Shape of Water 607

Στην ταινία, η κεντρική κι αφοπλιστική ηρωίδα, η Ελάιζα, έχει μια καθημερινή ρουτίνα που δεν αλλάζει ποτέ: ξυπνά με το ξυπνητήρι, αλλάζει τη σελίδα στο ημερολόγιο τοίχου, βάζει αυγά να βράσουν για να τα πάρει στη δουλειά για σνακ, μπαίνει στην μπανιέρα, αυνανίζεται με γοργές κινήσεις ακριβείας, ντύνεται, γυαλίζει τα παπούτσια της, φεύγει.

Εμπνευσμένη από τον καθημερινό αυνανισμό της Ελάιζα, η εταιρία ερωτικών παιχνιδιών XenoCat Artifacts, κατασκεύασε έναν δονητή που μορφολογικά παραπέμπει στο πλάσμα που η Ελάιζα μαθαίνει ν' αγαπά, το τρυφερό κι αξιολάτρευτο, ενώ γλιτσερό και κάπως φαλλικό, τέρας της φαντασίας του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και της φαντασίωσης της Ελάιζα. Ο δονητής του «The Shape of Water» ξεκίνησε να πωλείται τον Ιανουάριο, είναι ήδη sold out και η εταιρία βιάζεται να κατασκευάσει καινούριους. Δείτε τον παρακάτω και μπείτε στη λίστα αναμονής.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: