Buzz

Ο Σεθ Ρόγκεν δεν κρατά κακία στην Εμα Γουάτσον για την αποχώρησή της από την ταινία «This is the End»

στα 10

Μιλώντας για την περιβόητη αποχώρηση της εξοργισμένης ηθοποιού από τα γυρίσματα, ο Ρόγκεν είπε πως «είχε μάλλον δίκιο».

Ο Σεθ Ρόγκεν δεν κρατά κακία στην Εμα Γουάτσον για την αποχώρησή της από την ταινία «This is the End»

Μέσα στην πολύχρονη κινηματογραφική του καριέρα ο Σεθ Ρόγκεν σίγουρα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες να πει. Ετσι αποφάσισε να βρει λίγο χρόνο ανάμεσα στις ταινίες και στο λανσάρισμα της νέας του εταιρείας με προϊόντα και συμβουλές lifestyle με βάση την κάνναβη και να γράψει τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Yearbook» στα οποία αναφέρει διάφερα περιστατικά από την καριέρα του, μερικά από τα οποία μοιράστηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ.

Μια από αυτές ήταν και το αρκετά άβολο περιστατικό με την Εμα Γουάτσον η όποια έφυγε από τα γυρίσματα μιας σκηνής του «This is the End» στην οποία έκανε κάμεο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ. Δείτε την συγκεκριμένη σκηνή παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σεθ Ρόγκεν θα μπορούσε να είναι ο αγαπημένος θείος του Στίβεν Σπίλμπεργκ


Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίες ακούστηκαν φήμες πως η Γουάτσον μια μέρα έφυγε από τα γυρίσματα αρκετά νευριασμένη, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ρόγκεν στην συνέντευξή του, αλλά δεν την κατηγορεί γι’ αυτό. «Δεν τα θυμάμαι τώρα και σκέφτομαι “πως τόλμησε;” Πιστεύω μερικές φορές πως όταν διαβάζεις κάτι και όταν μετά αυτό το κάνεις πραγματικότητα δεν πάει να πει πως το αποτέλεσμα θα είναι όπως το περίμενες. Αλλά δεν ήταν το τέλος της σχέσης μας. Ηρθε την επόμενη μέρα να πει αντίο. Βοήθησε στην προώθηση της ταινίας. Δεν νιώθω κακία και είμαι χαρούμενος για το πως έγινε η ταινία. Και ξέρετε κάτι είχε μάλλον δίκιο. Ηταν πολύ πιο αστείο ο τρόπος που τελικά γυρίσαμε την συγκεκριμένη σκηνή», είπε ο Ρόγκεν.