Φεστιβάλ / Βραβεία

Το SeaNema Open Air Film Festival μετατρέπει τις παραλίες της Κεφαλονιάς σε μαγευτικά θερινά σινεμά

στα 10

Το όμορφο νησί του Ιονίου υποδέχεται το 3ο SeaNema Open Air Film Festival από τις 31 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2017, και σας προσκαλεί να βουτήξετε μαζί του στα μαγικά νερά της έβδομης τέχνης.

Flix Team
Το SeaNema Open Air Film Festival μετατρέπει τις παραλίες της Κεφαλονιάς σε μαγευτικά θερινά σινεμά

Τo SeaNema Open Air Film Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, φέρνοντας μαζί του νέα διαμάντια του ανεξάρτητου κινηματογράφου, διαχρονικά αριστουργήματα, ειδικά αφιερώματα και μια σειρά από παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις. Το όμορφο νησί του Ιονίου υποδέχεται το 3ο SeaNema Open Air Film Festival από τις 31 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2017, και σας προσκαλεί να βουτήξετε μαζί του στα μαγικά νερά της έβδομης τέχνης.

Μετατρέποντας και φέτος τις παραλίες του νησιού σε μαγευτικά θερινά σινεμά, το SeaNema προσκαλεί το σινεφίλ κοινό στην πιο δροσερή γιορτή του κινηματογράφου για 4 ήμερες και νύχτες που για ακόμη μία φορά θα μείνουν αλησμόνητες.

Διαβάστε ακόμη: Το πνεύμα του Γουίλιαμ Μπάροουζ ζωντανεύει στο Exile Room

SeaNema 607

Οπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, το SeaNema στηρίζει τους νέους Ελληνες δημιουργούς, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους και να μας δώσουν μια γεύση από το μέλλον του ελληνικού σινεμά, λαμβάνοντας συμμετοχή στο 2ο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους.

Οι σκηνοθέτες άνω των 18 ετών έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ταινίες μυθοπλασίας στο Φεστιβάλ έως και τις 25 Μαΐου 2017, και να διαγωνιστούν, διεκδικώντας το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το οποίο προσφέρει στον νικητή χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000€.

Παράλληλα, ο καλύτερος κριτής, που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κοινό, θα επιβραβεύσει την αγαπημένη του ταινία μικρού μήκους με το Βραβείο Κοινού, προσφέροντας το Color Correction και το DCPmastering για την επόμενη ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη, ευγενική χορηγία της εταιρίας Authorwave.

Υποβολές και Οροι Συμμετοχής για το Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.seanemafestival.com

Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα του 3ου SeaNema Open Air Film Festival θα ακολουθήσουν σύντομα!

SeaNema 607

Διαβάστε ακόμη