Buzz

Σάντρα Μπούλοκ και Ράιαν Ρέινολντς ξανά μαζί;

στα 10

Αυτό είναι ένα «proposal reunion» που δεν μπορούμε να αρνηθούμε!

Σάντρα Μπούλοκ και Ράιαν Ρέινολντς ξανά μαζί;

To 2009 οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει στο «The Proposal» και τόσο η χημεία, όσο και το comic timing τους, είχαν αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένα. Η Σάντρα Μπούλοκ κι οι Ράιαν Ρέινολντς ήταν υπέροχοι μαζί. Σήμερα, το κινηματογραφικό ζευγάρι μοιάζει ότι θα ξανασυναντηθεί στην μεγάλη οθόνη.

Η Μπούλοκ υπέγραψε με το στούντιο της Paramount για να πρωταγωνιστήσει (και να αναλάβει και το ρόλο της executive producer) στο «The Lost City of D», σε σκηνοθεσία των Ανταμ και Ααρον Νι.

Το σενάριο υπογράφει η Ντάνα Φοξ, ενώ η ιστορία βασίζεται σε μία ιδέα του σκηνοθέτη του «Horrible Bosses», Σεθ Γκόρντον: μία συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων ανακαλύπτει ότι η φιξιόν πόλη για την οποία γράφει, δεν είναι στ' αλήθεια αποκύημα της φαντασίας της αλλά υπάρχει πραγματικά. Ξεκινάει λοιπόν ένα ταξίδι για να την ανακαλύψει.

Δείτε κι αυτό: O Ράιαν Ρέινολντς τρολάρει στο reunion των X-Men

Sandra Bullock Ryan Reynolds 607 1

«Το ότι η Paramount επιστρέφει στις ρομαντικές κομεντί, ένα είδος με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί εδώ και καιρό, με ενθουσιάζει» δήλωσε η Bullock. «Οταν άκουσα ότι οι αδελφοί Νι σκηνοθετούν μία τέτοια ιδέα, συνειδητοποίησα πόσο διασκεδαστική και φιλόδοξη θα είνα αυτή η κοινή μας περιπέτεια.»

«Ολοι χρειαζόμαστε να δράσουμε -και να αποδράσουμε- αυτή την εποχή. Ολοι χρειαζόμαστε αγάπη. Κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξευτελιστώ ξανά μπροστά από τις κάμερες, τότε ας είναι!»

Από την προπαραγωγή της ταινίας, το όνομα του Ράιαν Ρέινολντς ήταν ήδη στο τραπέζι για τον αντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Τίποτα επίσημο δεν υπάρχει από την πλευρά του, αλλά αυτός υπήρξε πάντα η πρώτη επιλογή της παραγωγής.

Περιμένουμε τα νεότερα...

Διαβάστε περισσότερα: