Buzz

O Ράιαν Ρέινολντς τρολάρει στο reunion των X-Men

στα 10

Ως κλασσικός Deadpool, ο Ρέινολντς κάνει party crush στο reunion των X-Men και φέρνει και μερικούς φίλους του μαζί.

O Ράιαν Ρέινολντς τρολάρει στο reunion των X-Men

Σε λίγο καιρό η ταινία του Μπράιαν Σίνγκερ «X-Men», η οποία κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίοι γυρίζονται οι ταινίες με υπερήρωες στο Χόλιγουντ, κλείνει τα 20 της χρόνια. Και τι καλύτερο από ένα διαδικτυακό reunion του καστ, όπως οι Χιού Τζάκμαν, Φάμκε Τζένσεν, Χάλι Μπέρι και, φυσικά, τον Πάτρικ Στιούαρτ για να γιορτάσουν την επέτειο αυτή. Αλλά ένα τέτοιο reunion δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς την παρέμβαση του ίδιου του Deadpool, του Ράιαν Ρέινολντς.

Ο Ρέινολντς όμως δεν ήρθε μόνος του. Εφερε μαζί του και την νεότερη Jean Grey, την Σοφία Τέρνερ, αλλά και τον πιο νέο καθηγητή Χ, Τζέιμς ΜακΑβόι από το άλλο παράλληλο timeline για να προκαλέσουν το χάος. «Α, συγγνώμη, νόμιζα πως ήταν ένα reunion του “Game of Thrones”» λέει η Τέρνερ, με τον Ρέινολντς να προσθέτει πως «ξέρεις, ο Τίριον Λάνιστερ ήταν σε μια ταινία X-Men», πριν η ίδια αποχωρήσει από την κουβέντα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Deadpool κάνει videobombing στο ευχετήριο μήνυμα του Χιού Τζάκμαν

Ολο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει μια σειρά από αποχωρήσεις με την Μπέρι να λέει πως την έχουν προσκαλέσει σε ένα reunion του Τζέιμς Μποντ, ο Στιούαρτ για το Star Trek ενώ ο ΜακΑβόι σε ένα reunion του «Split», αφήνοντας έτσι του Τζάκμαν και Ρείνολντς μόνους τους μέχρι που εμφανίστηκε ο Λιβ Σράιμπερ για να γίνει έτσι ένα ολοκληρωμένο «X-Men Origins: Wolverine» reunion.

Απολαύστε το παρακάτω.