Buzz

Ο Σαμ Ράιμι θα ήθελε να κάνει μια ταινία «Batman»

στα 10

Και όπως λέει ο ίδιος θα «πήγαινε τρέχοντας».

Ο Σαμ Ράιμι θα ήθελε να κάνει μια ταινία «Batman»

Ο Σαμ Ράιμι δεν είναι άγνωστος στο είδος των υπερηρωικών ταινιών. Πέρα από την πρώτη κινηματογραφική τριλογία «Spider-Man» με τον Τόμπι Μαγκουάιρ και το «Darkman», ο Ράιμι σκηνοθέτησε και την επερχόμενη ταινία του MCU «Doctor Strange in the Multiverse of Madness». Αλλά ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να ασχοληθεί και με άλλους υπερηωρικούς χαρακτήρες και μάλιστα έναν συγκεκριμένο ο οποίος είναι εκτός Marvel.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Empire, ο Σαμ Ράιμι μίλησε για την αγάπη του για τους υπερήρωες και έδωσε μερικά παραδείγματα χαρακτήρων που θα ήθελε πολύ να δουλέψει σε μια μελλοντική ταινία. Δεν λέει ότι αυτές οι ταινίες πρόκειται να γίνουν, αλλά αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία, ο Ράιμι θα έλεγε ευχαρίστως ναι.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι οι κακοί που θα αντιμετωπίσει ο Σκοτεινός Ιππότης στα σίκουελ του «The Batman»

batman

«Πάντα αγαπούσα τον Batman. Αν έβλεπα ποτέ το batsignal στον αέρα, θα πήγαινα τρέχοντας. Αν άκουγα αυτό το βαθύ, γάργαρο γέλιο του The Shadow να έρχεται από το σκοτάδι, θα έβγαινα επίσης διστακτικά έξω. Και ο Spider-Man θα ήταν μπροστά [στην λίστα] από τον Doctor Strange, αλλά δεν θέλω να τον βάλω στη λίστα», δήλωσε ο Ράιμι.

Ανεξάρτητα από το μέλλον, ο Ράιμι ασχολείται αυτή την περίοδο με τις τελευταίες πινελιές στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Μαΐου.