Buzz

Η Εμα Τόμπσον αφηγείται την πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη...διαφήμιση

στα 10

H Eμα Τόμπσον διηγείται με την ζεστή αγγλική της προφορά ένα τρυφερό παραμύθι που τα έχει όλα: γκαφατζή γατούλη, πνεύμα χριστουγέννων, φιλία, αγάπη, κοινωνική αλληλεγγύη. It's a Wonderful Cat... Life!

Η Εμα Τόμπσον αφηγείται την πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη...διαφήμιση

Μία αλυσίδα σούπερ μάρκετς της Αγγλίας έφτιαξε με απλά υλικά την πιο ζεστή, τρυφερή, συγκινητική διαφήμιση των Χριστουγέννων. Τα Sainsburys επιστράτευσαν τη διάσημη συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Τζούντιθ Κερ για να αναβιώσει τον ήρωά της «Mog», τον ξεχασιάρη, γκαφατζή γάτο και την Εμα Τόμπσον για να διαβάσει με τη γλυκιά φωνή της την χριστουγεννιάτικη περιπέτειά του.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ιστορία του «Mog» ήταν το «Mog’s Christmas Calamity» (2002) κι από τότε γράφτηκαν 16 ακόμα παραμύθια, μέχρι το τέλος του γατούλη στα βαθιά του γηρατειά με το «Goodbye, Mog».

Φέτος, ο Μοg επιστρέφει λοιπόν και τον βρίσκουμε να κοιμάται στην κουζίνα ενός μικρομεσαίου βρετανικού σπιτιού, Παραμονή Χριστουγέννων - τη νύχτα που η νοικουρά έχει βάλει να σιγοψήνεται η γαλοπούλα, κι όλοι περιμένουν τα δώρα τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μόνο που ο Mog, άθελά του, θα προκαλέσει χάος και καταστροφή στην κουζίνα, καταστρέφοντας (ή σώζοντας;) τα Χριστούγεννα.

Με ένα συγκινητικό τέλος που παραπέμπει στο κινηματογραφικό κλασικό αριστούργημα «It's A Wonderful Life», τα Sainsburys περνούν το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων - ειδικά σε μία Μ. Βρετανία αρκετά φοβισμένης και διχασμένης πάνω στα θέματα υποδοχής προσφύγων, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανοιχτής εξώπορτας.

Φυσικά, στα Sainsburys θα μπορεί κανείς να βρει και το ίδιο το παραμύθι σε μαλακό και σκληρό εξώφυλλο. Ολα τα έσοδα θα πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση «Save the Children».

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα:

- Ο κόσμος καίγεται, αλλά η Τζένιφερ Ανιστον θέλει να πετάει με πολυτέλεια!- Ο Μπένετ Μίλερ γύρισε διαφημίσεις για χαρτί τουαλέτας (και είναι υπέροχες)- Ο Κρίστοφερ Γουόκεν στην καλύτερη διαφήμιση για το Apple Watch που (δεν) έγινε ποτέ!- H Νάταλι Πόρτμαν αφήνει τον γαμπρό στα κρύα του λουτρού για τη νέα καμπάνια του Miss Dior- H διαφήμιση που έκανε την Αμερική να κλάψει από... οργή