Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει κάτι να πει σε όσους τον αμφισβητούν ως «Ken»

στα 10

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ έγιναν viral και στα social media άναψαν μάχες για το casting του Γκόσλινγκ στο ρόλο του «Κen».

Flix Team
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει κάτι να πει σε όσους τον αμφισβητούν ως «Ken»

H Γκρέτα Γκέργουιγκ ετοιμάζει την φεμινιστική της εκδοχή στην κούκλα που μεγάλωσε γενιές και γενιές να αναζητούν ξανθιά τελειότητα και ζωή ως σαπουνόπερα.

Εχοντας γράψει το σενάριο μαζί με τον σύντροφό της Νόα Μπόμακ, η Γκέργουιγκ επέλεξε την οσκαρική Μάργκο Ρόμπι στον πρωταγωνιστικός ρόλο, και δίπλα της τον Ράιαν Γκόσλινγκ για το ρόλο του «Ken».

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ράιν Γκόσλινγκ θέλει η ταινία της «Barbie» να φέρει την «Ken-ergy»

Οι φωτογραφίες τους με 80ς fluo ρούχα και κατάξανθα μαλλιά, έκαναν το γύρο του κόσμου, με τα social να ασχολούνται ιδιαίτερα για το αν ο Γκόσλινγκ είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον σύντροφο της «Barbie».

Σηκώσατε όλες μύτη λες και είχατε δώσει μισή σκέψη στον Ken στο παρελθόν. Ομολογήστε το: κανείς δεν έχει παίξει με τον Ken. Ενα αξεσουάρ της Barbie είναι, κι ίσως το χειρότερο...»

barbie

Καλεσμένος στον Τζίμι Φάλον για να διαφημίσει την τελευταία του ταινία, το «The Gray Man» των αδελφών Ρούσο, ο Γκόσλινγκ ρωτήθηκε για το buzz που πήρε αυτή του η επιλογή.

Με το γνωστό φλεγματικό του χιούμορ, ο ηθοποιός απάντησε. Δείτε το βίντεο:

Θυμηθείτε κι αυτό: Πρώτη φωτογραφία της Μάργκο Ρόμπι ως «Barbie»