Buzz

Ο Ράιν Γκόσλινγκ θέλει η ταινία της «Barbie» να φέρει την «Ken-ergy»

στα 10

Και φαίνεται πως ο Κεν δεν θα έχει την τέλεια κουκλίστικη ζωή που ίσως κάποιοι περίμεναν.

Ο Ράιν Γκόσλινγκ θέλει η ταινία της «Barbie» να φέρει την «Ken-ergy»

Αν ανυπομονούμε για μία ταινία το 2023 τότε αυτή σίγουρα είναι η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ ως σκηνοθέτη, η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Νόα Μπόμπακ. Πριν λίγο καιρό μάλιστα γνωρίσαμε τους τέλειους στους ρόλους τους Μάργκο Ρόμπι ως Μπάρμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν. Κάποιοι μάλιστα είπαν το πόσο τολμηρός φαίνεται ο Γκόσλινγκ ως Κεν στην επερχόμενη ταινία, αλλά ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι είναι μέσα σε όλο αυτό και του αρέσει αρκετά.

Μιλώντας στο Vanity Fair ο Γκόσλινγκ ανέφερε πόσο πολύ του άρεσε η μεταμόρφωση σε Κεν, συμπεριλαμβανομένου και του πλατινέ μαλλιού και του μαυρίσματος με σπρέι, ενώ θέλει η ταινία να φέρει την «Ken-ergy», ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. «Περίμενα όλη μου τη ζωή να φανώ έτσι. Ελπίζω ότι αυτό θα ξεκινήσει ένα κίνημα Ken-ergy. Το Ken-ergy θα είναι αρκετά ζωντανό», είπε ο Γκόσλινγκ.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον Κεν του Γκόσλινγκ ως έναν metrosexual άντρα με six pack κοιλιακούς, εσώρουχα Calvin Klein τα οποία έχουν το όνομά του, τέλειο μαύρισμα και ένα χαμόγελο Colgate, ο οποίος μοιάζει σαν ένα ξεχασμένο μέλος ενός boy band από τα 90s. Ισως αυτό να είναι και το στοιχείο το οποίο θα κάνει αυτή την «Ken-ergy» να ζωντανέψει και απογειώσει την ταινία της Γκέργουιγκ.

Διαβάστε ακόμα: Η Μάργκο Ρόμπι μας λέει να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις στην live action ταινία της «Barbie»

barbie

Από την άλλη όμως ο Κεν δεν θα έχει την ονειρεμένη, κουκλίστική, ζωή που ίσως κάποιοι περίμεναν. Ο Γκόσλινγκ μιλώντας στο Entertainment Tonight για τη νέα του ταινία «The Gray Man» αποκάλυψε πως ο Κεν στην ταινία θα είναι απένταρος. «Αυτή η ζωή του Κεν είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη ζωή του “γκρίζου”, νομίζω. Ο Κεν δεν έχει χρήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει σπίτι. Περνάει δύσκολα».

Ο Γκόσλινγκ δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει καμία πληροφορία σχετικά με τη «Barbie», ενώ πρόσθεσε, αστειευόμενος, ότι η Mattel θα έρθει «χώσει σε μια κούτα» εάν του ξεφύγουν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία.

Μαζί με τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ πρωταγωνιστούν και οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Εμα Μακί και Γουίλ Φέρελ.

Η ταινία ήδη βρίσκεται στα μισά των γυρισμάτων με την Warner επίσης να ανακοινώνει πως η επίσημη ημερομηνία της εξόδου στις αίθουσες θα είναι στις 21 Ιουλίου 2023. Ανυπομονούμε.