Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι μας λέει να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις στην live action ταινία της «Barbie»

στα 10

Η Μάργκο Ρόμπι και ο παραγωγός Τζόζι ΜακΝαμάρα πιστεύουν πως αυτή η Barbie θα ανατρέψει όλες μας τις προσδοκίες που έχουμε για την ταινία.

Flix Team
Η Μάργκο Ρόμπι μας λέει να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις στην live action ταινία της «Barbie»

Η live-action ταινία «Barbie», που από τον Οκτώβριο έχει ανακοινωθεί ότι θα έχει ως πρωταγωνίστρια, τόσο ταιριαστά, τη Μάργκο Ρόμπι, την ηθοποιό που έχει, μεν, την ομορφιά μιας Μπάρμπι αλλά και το ταμπεραμέντο και την ενέργεια να προσεγγίσει το ρόλο δημιουργικά, ακόμα και υπονομευτικά, φαίνεται πως θα έχει την Γκρέτα Γκέργουιγκ ως σκηνοθέτη, η οποία θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Νόα Μπόμπακ.

Διαβάστε ακόμα: Η Barbie βρήκε το κινηματογραφικό της πρόσωπο στη Μάργκο Ρόμπι

barbie 607

Για αρκετό καιρό δεν είχαμε κάποια νέα σχετικά με την ταινία, και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της Μάργκο Ρόμπι και του παραγωγού Τζόζι ΜακΝαμάρα στο The Hollywood Reporter φαίνεται πως κρατάνε αυτά τα μυστικά αρκετά καλά κρυμμένα. «Κάτι σαν την Barbie όπου το IP, το όνομα το ίδιο, κάνει τον κόσμο να νομίζει πως “α, η Μάργκο παίζει την Barbie, ξέρω από τώρα περί τίνος πρόκειται.” Αλλά ο στόχος μας είναι “ό,τι σκέφτεστε εμείς θα σας δώσουμε το ακριβώς αντίθετο, εκείνο το πράγμα που δεν ξέρατε πως θέλατε. Τώρα, μπορούμε πραγματικά να τιμήσουμε το συγκεκριμένο IP, τους φανς αλλά ταυτόχρονα να εκπλήξουμε και τον κόσμο; Διότι αν μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά και να πυροδοτήσουμε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με όλους, τότε έχουμε πετύχει τον σκοπό μας», δήλωσε η Ρόμπι.

Ο ΜακΝαμάρα πρόσθεσε πως «η Barbie είναι κάτι σαν το δικό μας Εβερεστ. Οπως είπε η Μάργκο, νομίζετε πως ξέρετε πως θα είναι η ταινία με την Μάργκο πρωταγωνίστρια, αλλά η Γκρέτα και ο Νόα τα έχουν ανατρέψει όλα αυτά και πραγματικά ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε.»

Διαβάστε ακόμα: Η Γκρέτα Γκέργουιγκ δεν είναι «Μπάρμπι». Γι' αυτό θα σκηνοθετήσει την «Barbie»

γκρέτα γκέργουιγκ 607

Οι δυο τους αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο έχει προχωρήσει η παραγωγή ή εάν το σενάριο έχει ήδη ολοκληρωθεί. Με τη Μάργκο Ρόμπι να υποστηρίζει και ως παραγωγός το φιλμ αλλά και με τους Γκέργουιγκ και Μπόμπακ στη τιμόνι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η «Barbie» θα έχει έναν αέρα πρωτοτυπίας και οξυδέρκειας του ανεξάρτητου κι όχι στουντιακού σινεμά, παρότι ανήκει στη μεγάλη σειρά κινηματογραφικών ταινιών με ήρωες παιχνίδια εταιριών-ογκόλιθων, όπως είναι, τώρα, η Mattel.