Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Ράσελ Κρόου θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι

στα 10

Και ο Τζόνι Ντεπ θα πρωταγωνιστήσει στο τρέιλερ του φεστιβαλ το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 30 Ιουνίου ως και τις 8 Ιουλίου.

Ο Ράσελ Κρόου θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι

Ο Ράσελ Κρόου πρόκειται να λάβει την πολυπόθητη Κρυστάλλινη Σφαίρα για την Εξαιρετική Καλλιτεχνική Συνεισφορά στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι.

Για να το γιορτάσει το φεστιβάλ θα παρουσιάσει μια επετειακή προβολή 20 χρόνων της ταινίας «Master and Commander: The Far Side of the World» του Πιτερ Γουίαρ που κέρδισε στον Κρόου μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Ο Κρόου πρόκειται επίσης να εμφανιστεί με το συγκρότημα του Indoor Garden Party στη βραδινή συναυλία της τελετής έναρξης του φεστιβάλ στις 30 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα: Κάννες 2023: Αυλαία με το «Jeanne du Barry» της Μαϊγουέν με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ

johnny depp

Επιπλέον, στο νέο πρωτότυπο τρέιλερ του Κάρλοβι Βάρι, που θα κάνει πρεμιέρα στην τελετή έναρξης, θα πρωταγωνιστήσει ο Τζόνι Ντεπ. Το φεστιβάλ είναι γνωστό για τα πρωτότυπα τρέιλερ του, τα οποία ακολουθούν μια ξεχωριστή προσέγγιση για να τιμήσουν τους καλεσμένους και τους αποδέκτες των βραβείων από προηγούμενά έτη του.

Ο Ντεπ θα είναι ο 18ος ηθοποιός που θα εμφανιστεί σε ένα τρέιλερ που φτιάχτηκε ειδικά για το φεστιβάλ, σε σκηνοθεσία του Ιβάν Ζακαρίας. Ο Ντεπ ήταν καλεσμένος στο φεστιβάλ το 2021 - σε μια εποχή που το μεγαλύτερο μέρος του Χόλιγουντ τον απέφευγε λόγω των ισχυρισμών για κακοποίηση της πρώην συζύγου της Αμπερ Χερντ. Τότε είχε παρουσιάσει δύο ταινίες στο φεστιβάλ σε δική του παραγωγή: το ντοκιμαντέρ «Crock of Gold: A Few Rounds» και το «Minamata».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 30 Ιουνίου ως και τις 8 Ιουλίου.