Φεστιβάλ / Βραβεία

Αυτά είναι τα βραβεία του 50ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ

στα 10

Ολοκληρώθηκε το πρώτο, online, μέρος του 50ού Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ με την απονομή των βραβείων του.

Αυτά είναι τα βραβεία του 50ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ

Γιορτάζοντας την 50η του επέτειο σε μια αληθινά δύσκολη χρονιά, και με μια καινούρια διευθύντρια, την Βάνια Καλουτζέρτσιτς, επικεφαλής του, το φεστιβάλ του Ρότερνταμ ολοκλήρωσε το πρώτο του μέρος, απ΄την 1η έως τις 7 Φεβρουαρίου, online και αναμένει τη δεύτερη φάση του που έχει προγραμματιστεί για τις 2 με 6 Ιουνίου.

Στο τμήμα της Αγοράς του Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, Cinemart, διακρίθηκε το «Cora», μεγάλου μήκους πρότζεκτ της Ευης Καλογηροπούλου - διαβάστε εδώ περισσότερα.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τα βραβεία του Φεστιβάλ - εδώ μπορείτε να βρείτε τις κριτικές του Flix για όλες τις ταινίες του Tiger Competition, του κεντρικού διαγωνιστικού τμήματος του Φεστιβάλ με ταινίες νέων σκηνοθετών απ' όλον τον κόσμο.


TIger Competition

Tiger Award: Pebbles του Βινοθράζ Π.Σ. (Ινδία)


Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής: I Comete του Πασκάλ Τανιάτι (Γαλλία)


Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής: Looking for Venera της Νορίκα Σέφα (Σερβία)


Βραβείο Διεθνούς Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου: The Edge of Daybreak του Ταΐκι Σακπίσιτ (Ταϊλάνδη)Διαγωνιστικό Τμήμα Tiger Ταινιών Μικρού Μήκους

Maat Means Land της Φοξ Μέρι


Terranova των Αλεχάντρο Περέζ Σεράνο και Αλεχάντρο Αλόνσο Εστρέγια


Sunsets, Everyday του Μπασίρ ΜαχμούντVPRO Big Screen Award: The Dog Who Wouldn't Be Quiet (El Perro que no Calla) της Ανα Κατζ (Αργεντινή)Βραβείο KNF της Ενωσης Ολλανδών Κριτικών: Manifesto της Αν Χορτ ΓκούτουΒραβείο Ρόμπι Μούλερ: Κέλι ΡάιχαρντΒραβείο Νεότητας: Η Νύχτα των Βασιλιάδων του Φιλίπ ΛακότΒραβείο Κοινού: Quo Vadis, Aida της Γασμίνα Ζμπάνιτς


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.