Buzz

Ρώτησε κι εσύ κάτι τον Γιάννη Σμαραγδή!

στα 10

Σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, από τις 20.30 έως και τις 21.00, ο Γιάννης Σμαραγδής απαντάει ζωντανά στις ερωτήσεις του κοινού, λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι». Μάθετε πως μπορείτε να συμμετάσχετε στην διαδικτυακή συζήτηση μαζί του.

Flix Team
Ρώτησε κι εσύ κάτι τον Γιάννη Σμαραγδή!

Θέλετε να ρωτήσετε τον Γιάννη Σμαραγδή κάτι σε σχέση με το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»; Σας ενδιαφέρει ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να κάνει ταινία τη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη; Αναρωτιέστε τι ήταν το πραγματικό πιο δύσκολο στα απαιτητικά γυρίσματα σε Ελλάδα και Ρωσία; Είχατε πάντα την απορία πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Κατρίν Ντενέβ;

Ο,τι ερώτηση και αν έχετε, ο Γιάννης Σμαραγδής θα σας απαντήσει ζωντανά στις 20.30 σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στην διαδικτυακή συζητήση για το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» που βγαίνει στις αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου από την Feelgood Entertainment.

Για να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας επισκεφθείτε το επίσημο blog της ταινίας ή την επίσημη σελίδα της στο Facebook, βάλτε από τώρα μέχρι και την έναρξη του live chat τις ερωτήσεις σας στην εφαρμογή που θα βρείτε στα παραπάνω links και συνδεθείτε ζωντανά στις 20.30.

Διαβάστε ακόμη: