Buzz

Ο Ματίας Σχούναρτς κι η Αντέλ Εξαρχόπουλος θα ομορφύνουν τη νέα ταινία του «Bullhead» Μίκαελ Ρόσκαμ

στα 10

Αφότου τον ανέδειξε με την πρώτη κιόλας ταινία του, ο Μίκαελ Ρόσκαμ δουλεύει ξανά με τον Ματίας Σχούναρτς και του εξασφαλίζει καλή παρέα.

Ο Ματίας Σχούναρτς κι η Αντέλ Εξαρχόπουλος θα ομορφύνουν τη νέα ταινία του «Bullhead» Μίκαελ Ρόσκαμ

Το 2011 ανακαλύψαμε το επιθετικό ταλέντο του Βέλγου σκηνοθέτη Μίκαελ Ρόσκαμ που, με το ντεμπούτο του, τη «Μοσχαροκεφαλή», ξύπνησε το ενδιαφέρον για τον ίδιο και για τον πρωταγωνιστή του, τον Ματίας Σχούναρτς. Εκτοτε ο Ρόσκαμ δοκίμασε την τύχη του στην Αμερική με το αναλώσιμο «The Drop» (και πάλι με τον αγαπημένο του ηθοποιό σε δεύτερο ρόλο), ενώ ο Ματίας Σχούναρτς πήρε το δρόμο για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς σταρ των ημερών.

Δείτε ακόμη: Στο κρεβάτι με τον Ματίας Σχούναρτς

Τώρα ο Μίκαελ Ρόσκαμ ετοιμάζεται, με την τρίτη ταινία του, να ξαναφέρει τον Ματίας Σχούναρτς σε πρώτο, πολύ κοντινό ελπίζουμε, πλάνο. Το φιλμ λέγεται «Le Fidèle», «Ο Πιστός» κι εκτυλίσσεται στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος στις Βρυξέλλες. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016 και το σενάριο υπογράφουν οι Τομά Μπιντεγκέν και Νοέ Ντεμπρέ, με τελευταία μεγάλη καλλιτεχνική τους επιτυχία το «Dheepan», τον Χρυσό Φοίνικα το Ζακ Οντιάρ. H ταινία είναι, κατά τα λεγόμενα, ένα ρομαντικό νουάρ θρίλερ και το γεγονός ότι ο Ματίας Σχούναρτς θα έχει ως αντικείμενο του πόθου του στην οθόνη την Αντέλ Εξαρχόπουλος εγγυάται από τώρα υψηλές θερμοκρασίες.

Διαβάστε ακόμη: