Buzz

«Σειρά μου...» Η Ρόμπιν Ράιτ είναι έτοιμη να σκηνοθετήσει ταινία μεγάλου μήκους

στα 10

Αφού έκανε πρόβα σε 10 επεισόδια του «House of Cards», η πανέμορφη ηθοποιός θα σκηνοθετήσει το «Land».

«Σειρά μου...» Η Ρόμπιν Ράιτ είναι έτοιμη να σκηνοθετήσει ταινία μεγάλου μήκους

Η Ρόμπιν Ράιτ σκηνοθέτησε δέκα επεισόδια του «House of Cards» - και τα πήγε εξαιρετικά. Μετά και μια δοκιμή με τη μικρού μήκους «The Dark of Night» του 2017, τώρα η Ράιτ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, που ήδη απέκτησε για διανομή η Focus Features.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν ήξερα τον άνθρωπο.» Η Ρόμπιν Ράιτ μιλάει πρώτη φορά μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Σπέισι από το «House of Cards»

Η ταινία λέγεται «Land», το σενάριο υπογράφουν ο Τζέσι Τσάθαμ και η (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για το «The Post») Λιζ Χάνα και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αλμπέρτα, στον Καναδά. Η ιστορία ακολουθεί την Ιντι, μια κοσμική δικηγόρο που, μετά από μια καθοριστική απώλεια, αποσύρεται από τα εγκόσμια στη μοναξιά της φύσης. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά επίσης η Ρόμπιν Ράιτ, ενώ για να σταθεί δίπλα της επιλέγει τον Ντέμιαν Μπισίρ, με τον οποίο, άλλωστε, συνεργάστηκαν στο «The Congress» του Αρι Φόλμαν το 2013.

ρόμπιν ράιτ 607

Οπως δηλώνει η Ρόμπιν Ράιτ, «το "Land" είναι η ιστορία μιας προσωπικής μεταμόρφωσης, που προκύπτει μέσα από το πιο τραγικό συμβάν που μπορεί να βιώσουμε όλοι. Ελπίζω ότι το ταξίδι της Ιντι προς την ίαση, θα εμπνεύσει τους ανθρώπους που θα το δουν.» Από την πλευρά της Focus, ο Πρόεδρος Πίτερ Κατζάουσκι, μοιάζει πανευτυχής με την προοπτική της ταινίας: «Η Ρόμπιν εκθέτει, σταθερά και θαρραλέα, τη δύναμη, την ψυχή και την ευάλωτη πλευρά τόσον εμβληματικών ηρωίδων μέσα στα χρόνια, ως ηθοποιός. Δεν βλέπουμε την ώρα να μοιραστούν οι θεατές όσα εκείνη αντλεί από το βαθύ πηγάδι της ευαισθησίας της, αυτή τη φορά και πίσω από την κάμερα.»