Buzz

Στο γραφείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην Τραϊμπέκα

στα 10

Το Hollywood Reporter πήρε την άδεια και μπήκε στο γραφείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην Τραϊμπέκα, φωτογραφίζοντας τα προσωπικά του αντικείμενα και το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης του.

Flix Team
Στο γραφείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην Τραϊμπέκα

Το γραφείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του οκταώροφου Tribeca Film Center - μεσοτοιχία με αυτό της συνεργάτιδος του Τζέιν Ρόζενταλ, εκεί όπου στον τρίτο όροφο δουλεύει ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ νοικιάζει τον τέταρτο όροφο να του βρίσκεται όταν έχεις δουλειές στη Νέα Υόρκη.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξομολογείται στο περιοδικό, με αφορμή το Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα που διεξάγεται από τις 15 έως και τις 26 Απριλίου, πως, παρόλο που λατρεύει το γραφείο του, κάνει τα περισσότερα ραντεβού του εκτός και κυρίως σε κάποια από τα εστιατόρια που του ανήκουν, ενώ παρά την επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτός Νέας Υόρκης, δεν έχει σκεφτεί ποτέ να μετακομίσει τη βάση του κάπου αλλού: «Μου αρέσει ότι στη Νέα Υόρκη υπάρχει ζωή στους δρόμους. Και μου αρέσουν οι εποχές, ακόμη κι αν σε στιγμές σε κάνουν να νιώθεις άβολα.»

Διαβάστε ακόμη: Τα «Καλά Παιδιά» κλείνουν τα 25 και το γιορτάζουν στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Οι φωτογραφίες από το γραφείο του αποκαλύπτουν μερικά από τα προσωπικά του αντικείμενα, τα βιβλία που διαβάζει, memorabilia από τη φιλμογραφία του και ένα ολόκληρο κόσμο από σινεμά.

Robert De Niro Office 607 Μπάμπουσκα-Ταξιτζής, δώρο ενός φίλου

Robert De Niro Office 607 Εργο του ζωγράφου πατέρα του για τα 50 χρόνια του γιού του

Robert De Niro Office 607 Συλλογή από ρόπαλα του μπέιζμπολ - αναφορά στη διάσημη σκηνή του από τους «Αδιάφθορους»

Robert De Niro Office 607 Μια κλακέτα από το «A Bronx Tale», μερικά DVD από τις ταινίες του, βιογραφίες που έχουν γράψει για τον ίδιο

Διαβάστε ακόμη: