Buzz

Κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον «Τζόκερ» του Χοακίν Φίνιξ;

στα 10

Ο Ντε Νίρο σε συζητήσεις για να αναλάβει έναν κομβικό ρόλο στην ταινία του Τοντ Φίλιπς για την προϊστορία του διαβόητου κακοποιού των κόμικ.

Flix Team
Κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον «Τζόκερ» του Χοακίν Φίνιξ;

Επειτα από έναν κύκλο φημολογιών που κράτησε μήνες, σχετικά με το αν ο Χοακίν Φίνιξ θα αναλάβει να ερμηνεύσει τον ρόλο του Τζόκερ σε μια ταινία ανεξάρτητη από το καθιερωμένο υπερηρωικό σύμπαν της DC Comics, η Warner Bros έδωσε τελικά το πράσινο φως στο φιλμ, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς του «Hangover».

Ο Φίλιπς και ο Σκοτ Σίλβερ υπογράφουν το σενάριο, το οποίο θα αποτελεί το origin story του Τζόκερ και θα ξετυλίγει το παρελθόν του χαρακτήρα και το πώς κατέληξε να μεταμορφωθεί στον διαβόητο κακό και νέμεση του Batman που όλοι γνωρίζουμε.

Σήμερα διαβάζουμε τα νεότερα: ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για να ενώσει δυνάμεις με τον Χοακίν Φίνιξ στο καστ της ταινίας.

De Niro Joker 607

Φήμες θέλουν να έχει προταθεί στον Ντε Νίρο ο ρόλος ενός παρουσιαστή talk-show, ο οποίος θα έχει κομβικό ρόλο στο πώς ο χαρακτήρας του Φίνιξ τρελάθηκε και μεταμορφώθηκε σε «Τζόκερ». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ρόλος του Ντε Νίρο συνδέεται με αυτόν στο «King of Comedy» του Σκορσέζε (αναρωτιόμαστε πόσο κυριολεκτικό είναι αυτό, ή απλά και μόνο ως κινηματογραφική αναφορά και κλείσιμο ματιού).

Οπως και ο Φίνιξ, έτσι κι ο Ντε Νίρο είχε μείνει μακριά από το ταινίες με superheroς, αλλά λένε πώς τώρα τον τράβηξε η νουάρ προσέγγιση του Φίλιπς - ένα είδος που ο οσκαρικός ηθοποιός ξέρει πολύ καλά.

Το «Τζόκερ» αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη