Θα μπορούσατε να είχατε αγοράσει το σενάριο του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» για μόλις 60 λίρες από το eBay

BUZZ 28 NOV  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς αποκάλυψε πως κάποιος ηθοποιός, χωρίς να τον κατονομάσει, έκανε το λάθος να χάσει το σενάριό του. Και αυτός ο κάποιος αργότερα ομολόγησε σε live TV το λάθος του.

Δεν θα το περιμέναμε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά να που συνέβη. Πριν λίγες μέρες ο Τζέι Τζέι Εϊμπρας αποκάλυψε πως το αυθεντικό σενάριο του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» βρέθηκε στο eBay στην εξευτελιστική τιμή των 60 βρετανικών λιρών. Και όλα αυτά γιατί ένας από τους ηθοποιούς της ταινίας, τον οποίο ο Εϊμπραμς δεν κατονόμασε, έκανε το λάθος να βάλει το σενάριό του κάτω από το κρεβάτι του και να το κλέψει κάποιος που καθάρισε το σπίτι του.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε την Ντέιζι Ρίντλεϊ να κάνει μια περίληψη ολόκληρου του Skywalker saga... ραπάροντας

star wars 607

Οπως δήλωσε «ένας από τους ηθοποιούς μας, δεν θα πω ποιος – θέλω, αλλά δεν θα το κάνω – το άφησε κάτω από το κρεβάτι του και το βρήκε κάποιος που καθαρίζει το σπίτι του. Αυτός μετά το έδωσε σε κάποιον άλλον ο οποίος μετά το έβαλε προς πώληση στο eBay.» Ευτυχώς η Disney πρόλαβε να αγοράσει το σενάριο πριν από οποιονδήποτε άλλον και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τα χειρότερα να είναι φυσικά την διαρροή spoilers.

Πολλοί άρχισαν να εικάζουν ποιος είναι αυτό ο «απερίσκεπτος» που έκανε κάτι τέτοιο, αλλά πριν οι εικασίες ξεφύγουν, ο ένοχος ομολόγησε και μάλιστα ζωντανά στην τηλεόραση. Ο Τζον Μπογιέγκα είπε τελικά πως δικό του ήταν το σενάριο που βρήκε τον δρόμο του στο eBay.

Οπως εξήγησε και ο ίδιος, ήταν έτοιμος να μετακομίσει οπότε έβαλε το σενάριο κάτω από το κρεβάτι του. Αλλά αργότερα ήρθαν κάτι φίλοι του για να «παρτάρουν» και ξέχασε πως είχε βάλει το σενάριο κάτω από το κρεβάτι, μέχρι που το ανακάλυψε αυτός που καθάριζε το σπίτι του και το πούλησε στο eBay για μόλις 60 λίρες. «Μάλλον δεν κατάλαβαν το τι είχαν στα χέρια τους» δήλωσε ο ίδιος.

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά και από ότι φαίνεται ο Μπογιέγκα την γλύτωσε μόνο με μια επίπληξη, αλλά πραγματικά ποιος μπορεί να μείνει θυμωμένος μαζί του; Το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», με όλα τα spoiler ακόμα καλά κρυμμένα, θα βγεις στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.