Buzz

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θέλει να γυρίσει ένα μιούζικαλ

στα 10

Αυτό δήλωσε κατά την διάρκεια της πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Last Duel» στην Βενετία και χαρακτήρισε τα «Cabare» και «All That Jazz» ως τα καλύτερα μιούζικαλ.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θέλει να γυρίσει ένα μιούζικαλ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ είναι ένας από τους σκηνοθέτες που έχει ασχοληθεί με αρκετά κινηματογραφικά είδη στην πολυετή του καριέρα. Από ταινίες επιστημονικής φαντασίας και περιπέτειες μέχρι και ιστορικές ταινίες και κωμωδίες ο Σκοτ τα έχει κάνει σχεδόν όλα. Αλλά ένα είδος είναι αυτό που φαίνεται να του διαφεύγει μέχρι στιγμής κι αυτό είναι το μιούζικαλ.

Την Παρασκευή που μας πέρασε η νέα ταινία του Σκοτ «The Last Duel» έκανε την πρεμιέρα της στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Κι εκεί, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Σκοτ ρωτήθηκε για το πως μπορεί να κινείτε με αρκετή ευκολία ανάμεσα ιστορικές ταινίες και επιστημονικής φαντασίας, με τον ίδιο να απαντά ενδιαφέρεται περισσότερο για τη δουλειά που φαίνεται πιο φρέσκια. «Τείνω να ψάχνω για υλικό που δεν έχω ξανακάνει. Ψάχνω συνεχώς για κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Δεν έχω κάνει ποτέ μιούζικαλ. Δεν έχω κάνει ποτέ γουέστερν. Τα ψάχνω λοιπόν τώρα.»

Διαβάστε ακόμα: Ανταμ Ντράιβερ εναντίον Ματ Ντέιμον στο πρώτο τρέιλερ της «Τελευταίας Μονομαχίας» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Ridley Scott

Φυσικά και τότε κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε ποια, για εκείνον, θεωρεί ως τα καλύτερα μιούζικαλ κι ο Σκοτ απάντησε πως «τα καλύτερα μιούζικαλ για μένα είναι τα “All That Jazz” και “Cabaret”. Ο Τζιν Κέλι ήταν εξαιρετικός. Το ίδιο και Φρεντ Αστερ. Κι όταν βλέπεις αυτούς να κάνουν τα δικά τους τότε τίποτε δεν μπορεί να είναι το ίδιο καλό όπως τα “Cabare” και “All That Jazz”.»

Μέχρι στιγμής πάντως ο Σκοτ έχει αρκετές ταινίες ακόμα στο πρόγραμμά του μέχρι να ίσως να καταπιαστεί με κάποιο μιούζικαλ, μιας και φέτος θα κυκλοφορήσει και το «House of Gucci» αλλά και σύντομα θα ξεκινήσει και την παραγωγή της βιογραφίας του Ναπολέοντα με τον Χοακίν Φίνιξ να πρωταγωνιστεί.