Buzz

Τον απέθαντο έχει αυτή η σειρά! Ετοιμάζεται reboot του «Resident Evil»

στα 10

H σειρά των ταινιών «Resident Evil», σε αντίθεση με τις ορδές των ζόμπι, χρειάζεται μάλλον κάτι παραπάνω από μια σφαίρα στο κεφάλι για να βρει την γαλήνη.

Τον απέθαντο έχει αυτή η σειρά! Ετοιμάζεται reboot του «Resident Evil»

Κι εκεί που νομίζαμε πως είχαμε ξεμπερδέψει με την κινηματογραφική μεταφορά του «Resident Evil» μετά την έκτη ταινία με τίτλο «The Final Chapter», έρχεται η ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Constantin Films Μάρτιν Μοστζκοβίτζ πως τελικά το τελευταίο κεφάλαιο ήταν ένας παραπλανητικός τίτλος.

Διαβάστε ακόμα: Press Start: 5 ταινίες βασισμένες σε video games που όντως βλέπονται (ευχάριστα)

resident_evil

Ο Μοστζκοβίτζ επιβεβαίωσε στο Φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο βρίσκεται αυτές τις μέρες, πως ετοιμάζεται ένα ολικό reboot της σειράς, με πλάνο να γυρίσουν άλλες 6 ταινίες. Με το Χόλιγουντ να ετοιμάζει το ένα reboot (ή/και remake) πριν καν καλά καλά παιχτούν οι τίτλοι τέλους κάποιας ταινίας, δεν μας ακούγεται πλέον περίεργο ένα τόσο σύντομο reboot μιας σειράς ταινιών η οποία έφερε συνολικά κέρδη στο στούντιο πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια, κάνοντάς τη την πιο πετυχημένη εισπρακτικά κινηματογραφική μεταφορά video game.

Δεν είναι γνωστό αν ο σκηνοθέτης της πρώτης σειράς ταινιών «Resident Evil» Πολ Γ.Σ. Αντερσον θα επιστρέψει στην σκηνοθεσία, μαζί με την πρωταγωνίστριά του Μίλα Γιόβοβιτς, αν και μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται απίθανο. Με ποιο τρόπο θα προσεγγίσουν το σενάριο της ταινίας και αν θα ακολουθήσουν κάποια ιστορία από τα πιο μεταγενέστερα παιχνίδια της σειράς, παραμένει ακόμα άγνωστο.

Διαβάστε ακόμα: