Buzz

Τέρμα τα κόκκινα χαλιά για τον «red-carpet prankster»

στα 10

Η τελευταία επίθεσή του στον Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα του «Malifecent» ήταν η τελευταία «φάρσα» του Βιτάλι Σέντιουκ, καθώς καταδικάστηκε σε αποκλεισμό από δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Τέρμα τα κόκκινα χαλιά για τον «red-carpet prankster»

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ Βιτάλι Σέντιουκ συνελήφθη την Παρασκευή όταν επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ στην είσοδο της πρεμιέρας του «Malifecent», όπου ο 50χρονος σταρ συνόδευε την Ανζελίνα Τζολί. Οι πρώτοι τίτλοι των εφημερίδων έγραψαν «άγνωστος επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ», αλλά ο Σέντιουκ δεν είναι ακριβώς «άγνωστος». Εχοντας κερδίσει το διαβόητο χαρακτηρισμό του «πιο διάσημου prankster των κόκκινων χαλιών», ο ρεπόρτερ εδώ και 2 χρόνια στήνει φάρσες-επιθέσεις σε celebrities σε διάφορα events και τρομοκρατεί το Χόλιγουντ. Ομως φαίνεται πώς οι φάρσες τελείωσαν: ο Μπραντ Πιτ άσκησε μήνυση, το δικαστήριο της Καλιφόρνια καταδίκασε τον Σέντιουκ σε πρόστιμο, κοινωνική εργασία και, το σπουδαιότερο, αποχή από οποιοδήποτε Χολιγουντιανό event στο μέλλον.

Συγκεκριμένα: ο Βιτάλι Σέντιουκ καταδικάστηκε σε 20 μέρες κοινωνικής εργασίας, 200 δολάρια πρόστιμο, 36 μήνες παρακολούθησης (οποιαδήποτε άλλη παράβασή του θα τον στείλει ξανά στο δικαστήριο), 52 εβδομάδες ψυχιατρικής παρακολούθησης (και μία φορά την εβδομάδα να δηλώνει το παρών στην αστυνομία που θα καταγράφει την πορεία του).

Το θέμα βέβαια είναι πώς ένας intruder κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ. Πώς μπορούσε να παίρνει δημοσιογραφικό πάσο, σε πρεμιέρες, φεστιβάλ, απονομές βραβείων, ένας ρεπόρτερ που είχε δημιουργήσει τόσα προβλήματα;

1

2

Αν θέλετε το πιστεύετε, αλλά... αυτό ήταν η δουλειά του. Αυτό πουλούσε στο Ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι που συνεργαζόταν, καθώς αυτά που κατάφερνε να κάνει, δημιουργούσαν τεράστιο θόρυβο και έκαναν το γύρο του κόσμου.

Λίγο πριν το προχθεσινό επεισόδιο με τη γροθιά στον Μπραντ Πιτ (μάλιστα λέγεται ότι πριν ορμήσουν τα security, ο 50χρονος ηθοποιός τον είχε ξαπλώσει κάτω, ανταποδίδοντας) είχε βρεθεί στις Κάννες, στην πρεμιέρα του «How to Train Your Dragon 2», όπου είχε... τρυπώσει κάτω από το μακρύ φόρεμα της Αμέρικα Φερέρα. Αυτό το περιστατικό πάντως του στοίχησε τη δουλειά του στο Ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι 1+1, όπως και το περιστατικό του Μπραντ Πιτ ώθησε τον ατζέντη του (!) να παραιτηθεί. Κανείς δεν ήθελε πια να συνδέει το όνομα και την αξιοπιστία του μαζί με τον Σέντιουκ.

3

4

Ολα ξεκίνησαν το 2012, όταν ο Σέντιουκ - ένας Borat και Bruno μαζί - προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα τον Γουιλ Σμιθ στην πρεμιέρα του «Men in Black III» στη Μόσχα, με αποτέλεσμα να... φάει ξύλο από τον χολιγουντιανό πρωταγωνιστή.


Στην απονομή των βραβείων Grammy το 2013 βρέθηκε επίσης στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της απονομής στην Adele, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να περάσει μια νύχτα στη φυλακή.


Επίσης, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG όταν γονάτισε, τον αγκάλιασε και... δεν ξεκολλούσε. Kάτι που επανέλαβε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα.

Στο δικαστήριο ο Σέντιουκ ισχυρίστηκε ότι αυτόν τον «εναγκαλισμό» προσπάθησε να κάνει και με τον Μπραντ Πιτ. Μόνο που τον έσπρωξαν κατευθείαν τα security, έπεσε κατά λάθος πάνω του, ρίχνοντας τα γυαλιά του στο πάτωμα, και τον χτύπησε χωρίς να το θέλει.

5

6

Θα θέλαμε πάρα πολύ να πιστέψουμε ότι θα ανατραπεί το ρητό «κακή διαφήμιση εξακολουθεί να είναι διαφήμιση» και κάτι τέτοιοι τύποι που γίνονται διάσημοι με κακόγουστα «τίποτα» θα επιστρέψουν στην αφάνεια. Ομως, στον κόσμο του Χόλιγουντ είμαστε σχεδόν βέβαιοι: είναι θέμα ημερών να μάθουμε ότι ο Σέντιουκ υπέγραψε με κάποιο reality show, πήρε περισσότερα χρήματα, μετακόμισε στην πόλη των αγγέλων.

Διαβάστε ακόμη περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

O άνθρωπος που την «έπεσε» στον Μπραντ Πιτ δεν είναι άγνωστος στα κόκκινα χαλιά