Buzz

O άνθρωπος που την «έπεσε» στον Μπραντ Πιτ δεν είναι άγνωστος στα κόκκινα χαλιά

στα 10

O πιο διάσημος red carpet prankster του πλανήτη έφτασε τόσο κοντά στον Μπραντ Πιτ με αποτέλεσμα να συλληφθεί, μετατρέποντας την πρεμιέρα του «Maleficent» σε ένα event άνευ προηγουμένου.

O άνθρωπος που την «έπεσε» στον Μπραντ Πιτ δεν είναι άγνωστος στα κόκκινα χαλιά

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ Βιτάλι Σέντιουκ είναι ο πιο διάσημος prankster των κόκκινων χαλιών ανά τον πλανήτη. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η βασική του δουλειά τα τελευταία χρόνια και ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο διάσημος: πηγαίνει από επίσημη πρεμιέρα σε επίσημη πρεμιέρα και αναγκάζει τους σταρ του Χόλιγουντ να έρθουν σε επαφή με το απρόβλεπτο...

Ο Σέντιουκ - ένας Borat και Bruno μαζί - έγινε για πρώτη φορά γνωστός το 2012 όταν προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα τον Γουιλ Σμιθ στην πρεμιέρα του «Men in Black III» στη Μόσχα, με αποτέλεσμα να φάει ένα χαστούκι που θα θυμάται για καιρό.

Δείτε εδώ το βίντεο με το στιγμιότυπο:


Στην απονομή των βραβείων Grammy το 2013 βρέθηκε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της απονομής στην Adele, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να περάσει μια νύχτα στη φυλακή.

Δείτε εδώ το βίντεο με το στιγμιότυπο:


Στη συνέχεια, o Σέντιουκ επιτέθηκε στον Μπράντλεϊ Κούπερ στο κόκκινο χαλί των SAG, σκύβοντας τόσο κοντά στα γεννητικά του όργανα, πράγμα που επανέλαβε λίγους μήνες αργότερα όταν «χούφτωσε» κυριολεκτικά τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα.

2

Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ:



Aν και, μετά από περιοριστικά μέτρα, απαγορεύθηκε στον Σέντιουκ η προσέλευσή του στο Λος Αντζελες, αυτός κατάφερε να φτάσει και μέχρι την απονομή των Οσκαρ το 2013, φορώντας ένα φόρεμα εμπνευσμένο από τον διάσημο «κύκνο» της Μπιορκ,

2

Δείτε εδώ το βίντεο:


Πριν λίγες ημέρες ο Ουκρανός ρεπόρτερ ήρθε ξανά στην επικαιρότητα όταν κατάφερε να μπει κάτω από το φόρεμα της Αμέρικα Φερέρα κατά τη διάρκεια του 67ου Φεστιβάλ Καννών (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Δείτε εδώ το βίντεο με το στιγμιότυπο:


Τελευταίο ανδραγάθημα του Σέντιουκ ήταν η εμφάνισή του στην επίσημη πρεμιέρα του «Maleficent» στο Λος Αντζελες, όταν επιτέθηκε κυριολεκτικά στον Μπραντ Πιτ με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να είναι σήμερα - για ακόμη μια φορά - πρωτοσέλιδο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

2

Δείτε εδώ το βίντεο με την επίθεση και τη σύλληψή του: