Buzz

Πρώτες εικόνες από το «The Young & Prodigious Spivet» την επόμενη 3D ταινία του Ζαν Πιερ Ζενέ

στα 10

Μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα και δεν είναι τίποτα λιγότερο από υπέροχες. Ακριβώς όπως τις περιμέναμε!

Πρώτες εικόνες από το «The Young & Prodigious Spivet» την επόμενη 3D ταινία του Ζαν Πιερ Ζενέ

Βασισμένη στο βιβλίο του Ρέιφ Λάρσεν «The Selected Works Of T.S. Spivet» το καινούριο φιλμ του σκηνοθέτη της «Αμελί», του «Delicatessen» και της «Πόλης των Χαμένων Παιδιών», θα είναι και η πρώτη ταινία που κάνει σε 3D, αφού δεν ήταν εκέινος που υπέγραψε τελικά την σκηνοθεσία της «Ζωής του Πι» όπως θα ήθελε.

Το βιβλίο ακολουθεί την ιστορία του Τ. Σ. Σπίβετ, ενός χαρτογράφου από την Μοντάνα, σταθερού συνεργάτη του μουσείου Smithsonian το οποίο νομίζει ότι πρόκειται για έναν καθόλα σεβάσμιο μεσήλικα κύριο.

1

Στην πραγματικότητα, υπεύθυνος για τους υπέροχους χάρτες που παραγγέλνει το μουσείο, καθώς και για άπειρα ακόμη σκίτσα που ξεκινούν από την χαρτογράφηση αληθινών σημείων του πλανήτη και καταλήγουν στην διαγραμματική απεικόνιση της συνομιλίας των γονιών του στo τραπέζι, δεν είναι άλλος παρά ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και εξαιρετικά ιδιαίτερος δωδεκάχρονος νεαρός.

1

Οταν το μουσείο θα του προσφέρει μια σταθερή δουλειά στην έδρα του στην Ουάσινγκτον, ο Τ.Σ. Σπίβετ θα αποφασίσει να ταξιδέψει με τρένο ως εκεί, διασχίζοντας την χώρα και φυσικά χαρτογραφώντας τα πάντα από το τοπίο ως την ευχαρίστηση του να τρως στα McDonalds.

1

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Κάιλ Κάτλετ στον ρόλο του νεαρού ήρωα, ενώ δίπλα του βασικούς ρόλους κρατούν η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, η Τζούντι Ντέιβις (τις οποίες βλέπετε και στις φωτό) ο Κάλουμ Κιθ Ρένιμ η Κάθι Μπέιτς και ο σταθερός συνεργάτης του Ζενέ, Ντομινικ Πινιόν.

1

Το φιλμ θα βγει στις γαλλικές αίθουσες τον Οκτώβρη, αλλά δεν μοιάζει απίθανο, να το δούμε σε λίγες εβδομάδες, στο πρόγραμμα των Καννών.