Buzz

Η Σάντρα Ούλερ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία «Project Hail Mary»

στα 10

Η νέα ταινία της Ούλερ θα είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας από τον συγγραφέα του «The Martian» Αντι Γουέιρ.

Η Σάντρα Ούλερ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία «Project Hail Mary»

Η καριέρα της Σάντρα Ούλερ έχει πλέον εκτοξευθεί στα ουράνια. Μετά και τις δυο περσινές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, τις «Ζώνη Ενδιαφέροντος» και «Ανατομία Μιας Πτώσης», όπου και οι δυο κατάφεραν να κερδίσουν υποψηφιότητα για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και με την ίδια να κερδίζει μια υποψηφιότητα για την ερμηνεία της στη δεύτερη ταινία, η Ούλερ έχει μπει ήδη μπει στο ραντάρ πολλών παραγωγών του Χόλιγουντ. Και ήδη έχει κλείσει την επόμενή της ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline η Ούλερ θα πρωταγωνιστήσει το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Project Hail Mary» σε σκηνοθεσία των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ και με συμπρωταγωνιστή της μάλιστα τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός δασκάλου γυμνασίου (Γκόσλινγκ) που ξυπνά στο διάστημα χωρίς να έχει ιδέα πώς έφτασε εκεί. Στη συνέχεια όμως βρίσκει τον εαυτό του να είναι το μόνο άτομο που μπορεί να σώσει τη Γη με τη βοήθεια ενός εξωγήινου. Δεν είναι σαφές ποιον ρόλο πρόκειται να παίξει η Ούλερ.

Διαβάστε ακόμα: Τζος Ο'Κόνορ, Κέιλι Σπέινι και Αντριου Σκοτ στο καστ του «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery»

project hail mary

Αν και δεν είναι γνωστός ο σεναριογράφος που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Αντι Γουέιρ, του συγγραφέα που μας έδωσε το «The Martian» που έγινε ταινία από τον Ρίντλεϊ Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.

Το «Project Hail Mary» αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Μαρτίου 2026.