Buzz

Πόστερ για το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Το πρώτο teaser ποστερ για το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο μιλάει αγγλικά και ισπανικά... Και κινέζικα να μίλαγε, πάλι ενθουσιασμένοι θα ήμασταν!

Πόστερ για το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Αν η κυκλοφορία του πρώτου teaser πόστερ της καινούριας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο (επίσημα μάλιστα από την Sony Pictures International που έχει τη διεθνή διανομή της ταινίας) σημαίνει πως ξεκινάει το πανηγύρι της προώθησης του «Django Unchained» τότε, ναι, δηλώνουμε πανέτοιμοι...

Μετά από ένα κάστινγκ που θύμιζε σαπουνόπερα (άλλος μέσα, άλλος έξω), μερικές πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά και την πρώτη φωτογραφία ηθοποιού με τον Κριστόφ Βαλτζ εν δράσει, το «Django Unchained» συνεχίζει ομαλά τα γυρίσματα του, έστω και μετά την αποχώρηση του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ από το πρότζεκτ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Προγραματισμένο για να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2013, το «Django Unchained» ξεκίνησε τα γυρίσματά του τον Ιανουάριο, ενώ εκτός από τους Τζέιμι Φοξ, Κριστόφ Βαλτς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέρι Γουάσινγκτον, πρωταγωνιστούν ακόμη ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο Κερτ Ράσελ, ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ο Ντον Τζόνσον, ο Αντονι ΛαΠάλια, ο RZA και άλλοι.

Δείτε στο gallery ολόκληρα τα δύο πόστερ και διαβάστε τα πάντα για το «Django Unchained»