Buzz

Γιατρέ, το δόντι μου! Πρώτη φωτογραφία από το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο

στα 10

Καλώστηνε κι ας άργησε, την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του αιματοβαμμένου σπαγγέτι «southern» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Γιατρέ, το δόντι μου! Πρώτη φωτογραφία από το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο
Ο Κριστόφ Βαλτς κατευθύνεται, ίσως, προς τον μπουφέ...

Μπορεί η παραγωγή να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το πέπλο μυστηρίου σφιχτά δεμένο γύρω από το «Django Unchained», το βίαιο σπαγγέτι γουέστερν του Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά με τα γυρίσματα να τρέχουν κοντά τρεις μήνες και τόσο κόσμο να πηγαινοέρχεται στο σετ, ήταν ποτέ δυνατόν να μη διαρρεύσει έστω μία, ελαφρώς θολή, φωτογραφία;

Και να που χθες εμφανίστηκε στο ίντερνετ ο Κριστόφ Βαλτς (δείτε στο gallery), ως Δρ Κινγκ Σουλτς, μπροστά από έναν πολυάσχολο τεχνικό που έκανε το γύρο του στα μάτια ολόκληρου του κόσμου! Ο Βαλτς, με μούσι, περιποιημένα μακριά μαλλιά και αυστηρό look Αμερικανού έποικου του 19ου αιώνα, αποδίδει τέλεια το ύφος της Αγριας Δύσης, για την ταινία που εκτυλίσσεται… στον αμερικανικό νότο!

Το «Django Unchained» ακολουθεί την ιστορία του Ντζάνγκο (Τζέιμι Φοξ), ενός σκλάβου που, έχοντας αποδράσει, διασχίζει ολόκληρη την Αμερική μαζί με έναν Γερμανό οδοντίατρο (τον Δρ. Σουλτς του Κριστόφ Βαλτς), προκειμένου να αναζητήσει τη σύζυγό του Μπρουμχίλντα (Κέρι Γουάσινγκτον), η οποία βρίσκεται φυλακισμένη στο σπίτι του σαδιστή γαιοκτήμονα Κάλβιν Κάντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο).

H ιδέα της ταινίας ξεκίνησε το 2007, όταν ο Ταραντίνο ονόμασε το καινούριο του σχέδιο ως «southern» (σε αντιδιαστολή με το «western»), δηλώνοντας πως ήθελε να αφηγηθεί το φρικτό παρελθόν της Αμερικής την εποχή των Βορείων και των Νοτίων αλλά στη μορφή ενός σπαγγέτι γουέστερν, όχι σαν ένα μεγάλο δράμα.

Προγραματισμένο για να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2012, το «Django Unchained» ξεκίνησε τα γυρίσματά του τον Ιανουάριο, ενώ εκτός από τους Φοξ, Βαλτς, Ντι Κάπριο και Γουάσινγκτον, πρωταγωνιστούν ακόμη ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο Κερτ Ράσελ, ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ο Ντον Τζόνσον, ο Αντονι ΛαΠάλια, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, ο RZA και άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα για το «Django Unchained»