Buzz

Πόσο πάει η βραδιά στο μοτέλ του Νόρμαν Μπέιτς;

στα 10

H μανία με τον Αλφρεντ Χίτσκοκ συνεχίζεται με την πρώτη φωτογραφία από την τηλεοπτική σειρά «Bates Motel» που εξερευνά όσα συνέβησαν πριν ο Νόρμαν Μπέιτς του «Ψυχώ» αρχίσει να δολοφονεί νεαρές γυναίκες στο όνομα της μητρός του!

Πόσο πάει η βραδιά στο μοτέλ του Νόρμαν Μπέιτς;

Αν και η επίσημη πρεμιέρα του «Βates Motel» αργεί ακόμη - την Ανοιξη του 2013 - δεν παραξενεύεται κανείς με το γεγονός πως πάνω στην έξοδο του «Hitchcock», της ταινίας που αφηγείται το making of του «Psycho» κυκλοφόρησε και η πρώτη επίσημη φωτογραφία της τηλεοπτικής σειράς του A&E που πηγαίνει την ιστορία ακόμη πιο πίσω στο χρόνο...

Πριν μάθουμε λοιπόν πως ο Νόρμαν Μπέιτς έγινε ο serial killer που όλοι γνωρίζουμε, βλέπουμε για πρώτη φορά (μέσω του Entertainment Weekly) τον Φρέντι Χάιμορ («Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας») που τον υποδύεται αλλά κάνουμε και τις απαραίτητες συστάσεις με τη μαμά του, Βέρα Φαρμίγκα να κάθονται μαζί με φόντο το πιο διάσημο μοτέλ της ιστορίας του κινηματογράφου.

1

O,τι ειδυλλιακό φυσικά μεταφέρει ως αίσθηση η εν λόγω φωτογραφία, γίνεται σκόνη όταν αντιλαμβάνεσαι πως το πραγματικό θέμα της σειράς θα είναι η πιο περίεργη σχέση μαμας-γιου που θα έχει να επιδείξει το τηλεοπτικό τοπίο του 2013.

Τα διαπιστευτήρια της σειράς, προς το παρόν, έγκεινται στους δύο executive producers που την αναλαμβάνουν, τον Κάρλτον Κιουζ του «Lost» και την Κέρι Εριν του «Friday Night Lights», «δύο από τους καλύτερους παραμυθάδες της αγοράς», όπως τους χαρακτηρίζει στην επίσημη ανακοίνωσή του το A & E.

Περισσότερος Χίτσκοκ: