Buzz

Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ ήταν ένα τέρας; Δείτε το τρέιλερ του «The Girl»!

στα 10

Μετά από δύο teaser που άνοιξαν την όρεξη για το «Τhe Girl», την ταινία που γυρίστηκε για λογαριασμό του ΗΒΟ και αφηγείται τη θυελλώδη σχέση του Αλφρεντ Χίτσκοκ και της Τίπι Χέντρεν, ένα ολοκαίνουριο υποβλητικό τρέιλερ κάνει μέχρι και τα «Πουλιά» να μοιάζουν... κωμωδία!

Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ ήταν ένα τέρας; Δείτε το τρέιλερ του «The Girl»!

Είναι ολοφάνερο πως το «The Girl» πατάει πάνω στο μύθο του Αλφρεντ Χίτσκοκ ως του ανθρώπου που έφτιαξε και κατέστρεψε την καριέρα της Τίπι Χέντρεν, δίνοντας νέες διαστάσεις στην έννοια τρόμος, σασπένς και θρίλερ...

Και ποντάροντας σαφέστατα πάνω στην ενσάρκωση της Τίπι Χέντρεν από τη Σιένα Μίλερ και κυρίως του Αλφρεντ Χίτσκοκ από τον σταθερά υποτιμημένο Τόμπι Τζόουνς, αναμένεται να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο τη μυθολογία γύρω από τα «εφιαλτικά» γυρίσματα των «Πουλιών» και να αυξήσει τις φήμες της ψυχολογικής κακοποίησης που υπέστη η νεαρή ξανθιά μούσα του προκειμένου να σταθεί αντάξια των απαιτήσεων του μετρ του σασπένς.

Το καινούριο τρέιλερ του «Τhe Girl» που μόλις κυκλοφόρησε είναι το λιγότερο υποβλητικό, μια σχεδόν «κίτρινη» σπουδή πάνω σε έναν σκηνοθέτη και το «έργο» του, εδώ εκφρασμένο στο πρόσωπο της Τίπι Χέντρεν. Και λίγο πριν το τέλος του, αποδεικνύεται τρομακτικό, ακόμη και περισσότερο από το παρασκήνιο των γυρισμάτων των «Πουλιών» που μονοπωλεί το μεγαλύτερο κομμάτι του.

Αναμένοντας με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα, δίνουμε ήδη τα εύσημα μας στη Σιένα Μίλερ - απόκοσμη, παγωμένη και εύθραυστή ταυτόχρονα - αλλά υποκλινόμαστε στον Τόμπι Τζόουνς, ο οποίος ακόμη κι αν μοιάζει «μικρότερος» από τον Χίτσκοκ κάνει ακόμη και την οθόνη του υπολογιστή να τρέμει στο πέρασμα του...

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «The Girl» εδώ.