Buzz

Πόσο «American Psycho» είναι ο Κάνιε Γουεστ;

στα 10

Σε μια προσπάθεια επιθετικής προώθησης του νέου του άλμπουμ «Yeezus», ο Κάνιε Γουεστ εμπνεύστηκε ένα μικρού μήκους φιλμ με αναφορές στο «American Psycho» της Μέρι Χάρον.

Πόσο «American Psycho» είναι ο Κάνιε Γουεστ;

Δεν είναι ότι το «Yeezus», το έκτο προσωπικό άλμπουμ του Κάνιε Γουεστ χρειαζόταν μεγαλύτερη διαφήμιση από αυτήν που του πρόσφερε η πολύκροτη σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν (μα γιατί;) και η γέννηση του παιδιού τους που φιγουράρει σε όλα τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και sites αυτόν τον καιρό, κυρίως λόγω του ονόματος που επιθυμούν να δώσουν στην κόρη τους και που δεν είναι άλλο από το Kimye!

Ενα βίντεο, ωστόσο, που κυκλοφόρησε στο επίσημο site του Kanye West, κλέβει μια από τις πιο διάσημες σκηνές του «American Psycho» της Μέρι Χάρον και με πρωταγωνιστές τους σταρ του E! Online (και κολλητούς της Κιμ) Τζόναθαν Τσέμπαν (στο ρόλο του Τζάρεντ Λίτο) και Σκοτ Ντίσικ (στο ρόλο του Κρίστιαν Μπέιλ) παίζει με την αγωνία κάθε καλλιτέχνη να πουλήσει το δίσκο του με κάθε τρόπο...

2 To εξώφυλλο του «Yeezus»

Δείτε το βίντεο παρακάτω και ξαναδείτε το τρέιλερ του «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε στο οποίο ακούγεται το «Black Skinhead» από το «Yeezus» που μόλις κυκλοφόρησε.


Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Κάνιε Γουεστ: