Buzz

Το βρώμικο μυαλό του Kanye West!

στα 10

Συνεχίζοντας τη διαδρομή του στις ατραπούς της σύγχρονης ποπ - και fashion - ποπ κουλτούρας ο Kanye West συνσκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ένα «ακατάλληλο για ανηλικους» βίντεο, φτιαγμένο ειδικά για το λανσάρισμα του περιοδικού «25» της φίλης του Ανια Ρούμπικ.

Το βρώμικο μυαλό του Kanye West!

Τι σας κάνει πιο μεγάλη εντύπωση: ότι ο Kanye West είναι κολλητός με το μοντέλο από την Πολωνία, Ανια Ρούμπικ ή ότι οι σκηνοθετικές του ανησυχίες μοιάζουν να ξεπερνούν το ριάλιτι σόου της νέας του κοπέλας (ναι, για την Κιμ Καρντάσιαν μιλάμε...);

Η Ρούμπικ γνώρισε τον West, συναντώντας τον σε περισσότερα από ένα fashion show μέσα στα χρόνια. Η σχέση τους έγινε πιο στενή όταν η Ρούμπικ συνεργάστηκε μαζί του στη σειρά ρούχων που σχεδιάζει ο ίδιος και το όνομα της παρέλασε στο ραπ του «Way Too Cold». Αλλωστε η ίδια έχει δηλώσει για τον West: «Είναι σαν μηχανή, όχι μόνο με τη μουσική αλλά και με τη μόδα και τα βίντεο. Είναι workaholic και μιλάει πάντοτε για τρελές ιδέες που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι του».

Οταν λοιπόν η Ρούμπικ θέλησε να λανσάρει το νέο περιοδικό μόδας «25» ζήτησε από τον Kanye West και τον σκηνοθέτη Μπάρναμπι Ρόπερ να δημιουργήσουν ένα μικρού μήκους φιλμ αφιερωμένο στο θέμα του πρώτου τεύχους που δεν ήταν άλλο από τον ερωτισμό. Η κεντρική ιδέα ήταν να φτιάξουν μια αισθητικά όμορφη εκδοχή ενός πορνό.

«Είναι αστείο», δήλωσε η Ρούμπικ για το αποτέλεσμα. «Μιλούσαμε για το πώς μοιάζει το πορνό σήμερα και συμφωνήσαμε και οι τρεις πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πορνό που να είναι όμορφο αισθητικά και να ενσωματώνει μέσα του τη μόδα για να φτιάξει μια όμορφη εικόνα. Είμασταν όλοι σύμφωνοι πως ήταν μια πολύ ωραία ιδέα να το κάνουμε να μοιάζει σαν να μπαίνουμε μέσα στο μυαλό του Kanye West. Δεν είναι πορνογραφικό, αλλά είναι πολύ αισθησιακό».

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τι κρύβεται μέσα στο βρώμικο μυαλό του Kanye West, δείτε το βίντεο παρακάτω...