Buzz

Πολλές ευχές για περαστικά, Μπίλι Κόνολι!

στα 10

Με επίσημη ανακοίνωση στο προσωπικό του site, ο υπέροχος Βρετανός κωμικός Μπίλι Κόνολι ενημέρωσε τους φανατικούς του θαυμαστές πως υπέστη επέμβαση για καρκίνο στον προστάτη και πως έχει διαγνωσθεί σε αρχικό στάδιο πάρκινσον. Μόνο περαστικά...

Πολλές ευχές για περαστικά, Μπίλι Κόνολι!

Τα νέα για τον 70χρονο Μπίλι Κόνολι είναι και ευχάριστα και δυσάρεστα.

Τα ευχάριστα είναι πως ο Βρετανός κωμικός υπεβλήθη σε επέμβαση για καρκίνο του προστάτη, αλλά όπως αναφέρει η ανακοίνωση «η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και ο Μπίλι έχει αναρρώσει πλήρως».

Τα δυσάρεστα είναι πως ο Μπίλι Κόνολι διεγνώσθη ταυτόχρονα με αρχικά συμπτώματα της ασθένειας του πάρκινσον, «για τα οποία, ωστόσο, ακολουθεί την κατάλληλη θεραπεία».

Και όπως συνεχίζει η ανακοίνωση: «Ο Μπίλι διαβεβαιώθηκε από τους ειδικούς πως τα ευρήματα αυτά για την υγεία του δεν θα επηρεάσουν με κανέναν τρόπο τη δουλειά του, καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για μια τηλεοπτική σειρά στο κοντινό μέλλον, αλλά και να περιοδεύσει θεατρικά στη Νέα Ζηλανδία από τις αρχές του 2014.»

2

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε περαστικά σε έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της Βρετανίας (θυμηθείτε τον στην τελευταία του θαυμάσια εμφάνιση στο «Κουαρτέτο» του Ντάστιν Χόφμαν), τον οποίο θα δούμε σύντομα στο δεύτερο και το τρίτο μέρος του «Hobbit» και ελπίζουμε και σε ακόμη περισσότερες ταινίες.

Διαβάστε περισσότερα για τον υπέροχο κόσμο του Μπίλι Κόνολι στο προσωπικό του site.