Buzz

Ποιος Kanye West; Ποια Κιμ Καρντάσιαν; Ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν σε μια παρωδία άνευ προηγουμένου

στα 10

Η αναπόφευκτη παρωδία του «Bound 2», του νέου βίντεο κλιπ του Κάνιε Γουεστ ήρθε από εκεί που δεν την περιμέναμε. Και είναι πραγματικά αστεία...

Ποιος Kanye West; Ποια Κιμ Καρντάσιαν; Ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν σε μια παρωδία άνευ προηγουμένου

Με βίντεο που πόσταρε ο Σεθ Ρόγκεν στη σελίδα του στο Facebook, μάθαμε τι ακριβώς κάνουν στα γυρίσματα του «The Interview» μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο: σπάνε πλάκα.

Και όταν λέμε «σπάνε πλάκα» εννοούμε πολλή πλάκα, αφού το τελευταίο τους εγχείρημα δεν είναι άλλο από μια σκηνή - σκηνή αναπαραγωγή του νέου (πιο κιτς δεν ξέρουμε τι είναι) βίντεο κλιπ του Κάνιε Γουεστ «Bound 2» στο οποίο εκτός μια γυμνόστηθη Κιμ Καρντάσιαν να οδηγεί μια μηχανή βλέπουμε και τον Γουεστ να την κουτουπώνει...

Αλλάξτε την Καρντάσιαν με τον Σεθ Ρόγκεν (γυμνόστηθο φυσικά!) και έτσι βρίσκεστε μπροστά σε ένα βίντεο που είναι ήδη viral και πως να μην είναι, αφού αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο φτιάχτηκε. Αφήστε, που μεταξύ μας, ο Γουεστ είναι σίγουρο ότι το έχει λατρέψει ήδη!

Δείτε εδώ το βίντεο το οποίο ξεκινάει με την εξής σημείωση: «Οσο βρίσκονται στο σετ για την ταινία τους "The Interview", o Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν ένιωσαν την έμπνευση να αναπαράγουν το αγαπημένο τους νέο βίντεο. Σκηνή - σκηνή.»


Δείτε εδώ και το αυθεντικό για να κάνετε τις συγκρίσεις:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: