Buzz

Δείτε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους της Pixar «Out»

στα 10

Για να γιορτάσει τον μήνα υπερηφάνειας η Pixar κυκλοφόρησε την ταινία μικρού μήκους «Out» δωρεάν στο YouTube.

Δείτε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους της Pixar «Out»

Πέρσι η Pixar, μέσω του προγράμματος SparkShorts, κυκλοφόρησε την ταινία μικρού μήκους «Out» στο Disney+, η οποία ήταν και στην ουσία η πρώτη της ταινία με πρωταγωνιστή έναν γκέι χαρακτήρα.

Και φέτος για να γιορτάσει τον μήνα υπερηφάνειας αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ταινία αυτή δωρεάν για όλους μέσω του YouTube.

Διαβάστε ακόμα: Οχι, το «Luca» δεν θα είναι η πρώτη queer ταινία της Pixar

out 607

Η ιστορία μιλάει για τον Γκρεγκ ο οποίος θα μετακομίσει με το αγόρι του τον Μάνουελ. Το πρόβλημα είναι πως ο Γκρεγκ δεν έχει πει στους γονείς τους πως είναι γκέι, οι οποίοι φτάνουν στο σπίτι του για να τον βοηθήσουν. Με την βοήθεια όμως των δυο νεραϊδο-κατοικίδιών, ενός σκύλου και μιας γάτας οι οποίοι έρχονται στο σπίτι του πάνω σε ένα ουράνιο τόξο (φυσικά), αλλάζουν τα σώματα του Γκρεγκ με τον σκύλο του τον Τζιμ. Καθώς τρέχει σαν τρελός στο νέο του σώμα για να κρύψει τα στοιχεία πως είναι γκέι από τους γονείς του, γρήγορα καταλαβαίνει πως δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα απολύτως.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Στίβεν Κλέι Χάντερ, ο οποίος την προλογίζει μαζί με τον παραγωγό της Μαχ Σάτσαρ, και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.