Buzz

Χρόνια πολλά Pixar (με ένα συγκινητικό βίντεο)

στα 10

Ενα νέο, εορταστικό των 20 χρόνων της εταιρίας, βίντεο μάς θυμίζει τους λόγους που κάθε ταινία της Pixar μάς κάνει και ξεσπάμε σε λυγμούς. Πάρτε τα χαρτομάντηλά σας και πατήστε το play...

Χρόνια πολλά Pixar (με ένα συγκινητικό βίντεο)

Η Pixar κλείνει τα 20 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει! Το στούντιο που απέδειξε ότι το animation δεν ήταν ποτέ (μόνο) παιδικές ταινίες, αλλά μπορεί να αγγίξει και να αναθερμάνει τις ενήλικες καρδιές έχει μείνει πιστό στις αξίες που προβάλλει: φιλία, αγάπη, διαφορετικότητα, αποδοχή, συμφιλίωση, πίστη στα όνειρά σου.

Από το «Toy Story» το 1995, μέχρι και το πρόσφατο «Inside Out» («Τα Μυαλά που Κουβαλάς»), η Pixar φρόντιζε πάντα να μας συγκινεί όχι απλά με τις εικόνες της, αλλά με τις βαθιά ανθρωπιστικές ιστορίες της. Δεν είναι τυχαία τα 7 Οσκαρ που έχει κερδίσει. Εχει κερδίσει την εκτίμηση και τις καρδιές μας.

Μην χάσετε κι αυτό! «Μια αξέχαστη περιπέτεια που μάλλον δεν θα θυμάται»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του «Finding Dory»

finding dory 607

Το βίντεο που ακολουθεί, μέρος των εορτασμών της 20ης επετείου, χρησιμοποιεί ως voice over το λόγο που είχε βγάλει ο Αντριου Στάντον (σκηνοθέτης και σεναριογράγος των μεγαλύτερων επιτυχιών της Pixar) στο 2012 TED Talk, δένοντας εικόνες από τις ταινίες που έχουν μείνει κλασικές.

Δείτε και το πρώτο βίντεο γενεθλίων της Pixar: Αφιερωμένο σε όλους τους καλύτερούς μας φίλους: Χρόνια πολλά Pixar!

pixar 20 607

«Τον άνθρωπο τον άγγιζαν πάντα οι ιστορίες. Για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να τις αφηγούμαστε και με τον τρόπο που η τέχνη του animation μπορεί - ξεπερνώντας τα όρια του χρόνου, της πραγματικότητας, της φαντασίας. Η μαγεία ήταν πάντα το δυνατότερο συστατικό των ιστοριών. Εχουν δύναμη τα όνειρά μας...»

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε ακόμα: