Buzz

«Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έκανες ποτέ;» Το «Piercing» του Νίκολας Πέσι έχει -επιτέλους- τρέιλερ

στα 10

Η Μία Γουασικόφσκα είναι το κολ γκερλ που θέλει να σκοτώσει ο Κρίστοφερ Αμποτ στο απροσδόκητο κι απολαυστικό θρίλερ από τον σκηνοθέτη του «The Eyes of My Mother».

«Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έκανες ποτέ;» Το «Piercing» του Νίκολας Πέσι έχει -επιτέλους- τρέιλερ

Βασισμένο σε ένα διήγημα του ιάπωνα Ρούι Μουρακάμι (μια άλλη ταινία που έχει βασιστεί σε δικό του έργο είναι το «Audition» του Τακάσι Μίκε -για να έχετε έναν μπούσουλα), η δεύτερη μεγάλου μήκους του Νίκολας Πέσι έκανε την πρώτη της προβολή στο Sundance τον περασμένο Ιανουάριο και την ελληνική της πρεμιέρα στο 59ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ενθουσιαζοντας δικαιολογημένα όσους την είδαν.

Η ιστορία του φιλμ -από την περιγραφή του στον κατάλογο του φεστιβάλ- περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό μπίζνεσμαν που έγινε πρόσφατα πατέρας κι ο οποίος αποφασίζει να εκτονώσει τα δολοφονικά ένστικτα που ξυπνούν όταν βλέπει το μωρό του στην κούνια, σκοτώνοντας ένα κολ γκερλ.

piercing 607

Δείτε κι αυτό: «Ant Head»: Μια νέα, μικρού μήκους ταινία του Ντέιβιντ Λιντς

Όταν όμως την προσκαλεί στην πολυτελή σουίτα που έχει νοικιάσει για την περίσταση, διαπιστώνει πως έχει μπει ο ίδιος στην παγίδα ενός σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού, όπου ο ρόλος του θύματος εναλλάσσεται μ’ αυτόν του θύτη.

piercing 607

Μια διαπεραστική, κλινική ματιά στον φαύλο κύκλο των ενορμήσεων του σεξ και του θανάτου που ενδημούν σε κάθε ερωτική σχέση· παράλληλα, μια στιλάτη, εκκεντρική μαύρη κωμωδία για την άπειρη μοναξιά των κατοίκων των φουτουριστικών μητροπόλεων, που εξορκίζεται μόνο με τον πόνο.

piercing 607

Περιμένοντας την έξοδό της στις αίθουσες και σε VOD τον Φεβρουάριο του 2019, δείτε πιο κάτω το πρώτο, φανταστικό τρέιλερ.


Δείτε ακόμη: