Buzz

Είναι ο Τζέιμς Μποντ «αναλώσιμος»;

στα 10

Ο Πιρς Μπρόσναν δέχτηκε να παίξει σε κάποιο από τα επόμενα κινηματογραφικά επεισόδια των «Αναλώσιμων», εξαργυρώνοντας τη θητεία του ως Τζέιμς Μποντ και ανθρώπου της δράσης γενικώς.

Είναι ο Τζέιμς Μποντ «αναλώσιμος»;

Με το τρίτο μέρος των «Αναλώσιμων» να περιμένει λίγους μήνες ακόμη πριν βγει στις αίθουσες - τον Αύγουστο του 2014 - συνεχίζεται η στρατολόγηση νέων action heroes για τις επόμενες συνέχειες της σειράς που αποδείχθηκε μια κερδοφόρα επιχείρηση και μαζί ένα διαρκές tribute στους σκληρούς της βιομηχανίας σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Νέα προσθήκη για κάποιο από τα επόμενα φιλμ του franchise που οφείλουμε στο «δαιμόνιο» μυαλό του Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος αποκάλυψε ότι βρισκόμενος στη Βουλγαρία για τα γυρίσματα του «Survivor» του Τζέιμς ΜακΤιγκ, ο παραγωγός Αβι Λέρνερ που κρύβεται πίσω από τους «Αναλώσιμους», του έριξε την ιδέα και ο Μπρόσναν απάντησε: «Γιατί όχι;».

Και σε μια πρώτη δήλωση για την προσφορά, ο 60χρονος Βρετανός ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα ποια ταινία της σειράς θα είναι. Απλά είπα ναι. Θα μπορούσε να είναι το έβδομο μέρος.»

Κάτι μας λέει ωστόσο πως ο Πιρς Μπρόνσναν θα βρεθεί πολύ σύντομα στο σετ των «Αναλώσιμων», φέρνοντας λίγη από την αύρα του Τζέιμς Μποντ στο overdose τεστοστερόνης των 80s ειδώλων της δράσης, αφού οι φανς τον θέλουν και τον θέλουν τώρα, έχοντας δημιουργήσει μέχρι και σελίδα στο Facebook με τίτλο «Cast Pierce Brosnan in Expendables», βλέποντας την επιθυμία τους να παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.

2 Ψεύτικη αφίσα για το πως θα έμοιαζε η συμμετοχή του Μπρόσναν στους «Αναλώσιμους»

Μέχρι τότε θα δούμε τον Πιρς Μπρόσναν, ανάμεσα σε πολλά άλλά, στο action «The Coup» του Τζον Ερικ Ντάουντλ, στο ρομαντικό «How to make Love like an Englishman», στο κατασκοπικό «November Man» του Ρότζερ Ντόναλντσον, στο φαντασίας «The Moon and the Sun», στο θρίλερ «Ι.Τ.» και στο αστυνομικό «Last Man Out». Στις ελληνικές αίθουσες τον βλέπουμε και αυτήν την εβδομάδα - με δική σας ευθύνη - στο «Πέντε Δευτερόλεπτα Στο Κενό» του Πασκάλ Σομέιγ.

Διαβάστε ακόμη: