Φεστιβάλ / Βραβεία

Πειρατές της Καραϊβικής: Σε τρισδιάστατα νερά

στα 10

Επίσημη πρώτη για την τέταρτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής, που προβλέπεται να κάνουν σε εισιτήρια όσα και οι τρεις προηγούμενες μαζί! Την ερχόμενη Πέμπτη στις αίθουσες της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου.

Πειρατές της Καραϊβικής: Σε τρισδιάστατα νερά

Σε άγνωστα νερά ο υπότιτλος της ταινίας, αλλά σε πολύ γνώριμα νερά πλέουν ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ και οι δημιουργοί της ταινίας, μια και πολύ συνειδητά έχουν επιλέξει ό,τι αρέσει περισσότερο στο κοινό των Πειρατών και το έχουν πολλαπλασιάσει.

Αφ ενός η ταινία στηρίζεται κατά 98% στον Τζόνι Ντεπ: οι σκηνές που δεν τον περιλαμβάνουν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αφ ετέρου, το θηλυκό που στέκεται δίπλα του είναι η Πενέλοπε Κρουζ στην πιο επιθετική, σέξι και διασκεδαστική εκδοχή της. Η δράση είναι ακατάπαυστη και, επιπλέον, τρισδιάστατη, με το τέλειο 3D που η Disney ξέρει να κατασκευάζει. Το υπερθέαμα, άλλωστε, είναι εξασφαλισμένο με τον Ρομπ Μάρσαλ του «Σικάγο» στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο Κιθ Ρίτσαρντς κάνει το μικρό γνωστό πέρασμα. Οι «κακοί» περιλαμβάνουν έναν εξαιρετικά γοητευτικό Ιαν ΜακΣέιν ως Μαυρογένη, μοιραίες σαγηνευτικές γοργόνες αλλά και ζόμπι-ναύτες! Ο Τζεφρι Ρας επανέρχεται ως Μπαρμπόσα. Τα πάντα είναι γρήγορα, δυνατά, μαγικά, παραμυθένια και ζωντανά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ισως λίγο παραπάνω χιούμορ και κάνα δυο έξυπνες ατάκες. Αλλά, ειλικρινά, ποιος νοιάζεται, όταν μπροστά του έχει, εγγυημένα, τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς;

Διαβάστε περισσότερα για τους "Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά"