Φεστιβάλ / Βραβεία

«Partisan». Τρέιλερ για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες του φετινού Sundance

στα 10

Πρωταγωνιστεί ο Βενσάν Κασέλ κι ένα εντεκάχρονο αγόρι και το συγκρίνουν ήδη με τον «Κυνόδοντα» και την «Φυλή». Θέλουμε να το δούμε!

«Partisan». Τρέιλερ για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες του φετινού Sundance

Και αυτός δεν είναι φυσικά ο μόνος λόγος. Ενας από τους σημαντικότερους είναι ότι ο Αυστραλός πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης που υπογράφει το «Partisan» Αριελ Κλάιμαν , έχει στο ενεργητικό του μια από τις καλύτερες μικρού μήκους που έχουμε δει εδώ και χρόνια.

Το «Deeper than Yesterday» διαδραματιζόταν σε ένα υποβρύχιο και ήταν γεμάτο κλειστοφοβική ένταση, κάτι που δείχνει να είναι ένα από τα βασικά στοιχεία και στο τρέιλερ του «Partisan» ακόμη κι αν αυτό δεν είναι τοποθετημένο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

partisan 607

Διαβάστε ακόμη: «Going Clear»: Γιατί το ντοκιμαντέρ για τη Σαϊεντολογία σπέρνει τον τρόμο;

Ο Κασέλ υποδύεται τον αρχηγό μιας κλειστής ιδιότυπης κοινότητας που αποτελείται από μια ομάδα γυναίκες και τα παιδιά τους. Αναμεσά τους ο 11χρονος Αλεξάντερ, ένα αγόρι που μεγαλώνει με σκοπό να κάνει τις πιο βρώμικες δουλειές του.

partisan 607

Προορισμένο να γίνει τελικά δολοφόνος για λογαριασμό του, το αγόρι αρχίζει να αποκτά μια ανεξάρτητη σκέψη πέρα από την επήρεια του «πατέρα» του και η σχέση των δυο τους μοιάζει να οδηγείται σε μια ξεκάθαρη σύγκρουση.

partisan 607

Σύμφωνα με τις κριτικές από το φεστιβάλ το φιλμ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φετινά ντεμπούτα και το πρώτο τρέιλερ το κάνει όντως να δείχνει συναρπαστικό...

Δεκαήμερο αφιέρωμα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance 2015 μόνο στο Sundance Channel στον ΟΤΕ ΤV. Από 23/01 εως 01/02 μην χάσετε κάθε βράδυ μια διακεκριμένη ταινία του φεστιβάλ. Οι καλυτερες ανεξάρτητες ταινίες έρχονται στο σαλόνι σου. Το Sundance Channel μόνο στον ΟΤΕ ΤV.

Διαβάστε ακόμη: