Buzz

Παραδεχτείτε το! Ανυπομονείτε κι εσείς για το «John Wick: Chapter 2»!

στα 10

Μια ταινία που κανείς δεν περίμενε ότι θα αποκτήσει το cult status που επιθυμούσε διακαώς από τη σύλληψή της, επιστρέφει με άγριες διαθέσεις...

Παραδεχτείτε το! Ανυπομονείτε κι εσείς για το «John Wick: Chapter 2»!

Update 19/12/2016: Δείτε στο τέλος του άρθρου το νέο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε μόλις, καθώς και το νέο πόστερ.

Αν δεν έχετε δει το «John Wick», τότε δεν έχετε ιδέα για τι ακριβώς μιλάμε όταν μιλάμε για το σίκουελ μιας ταινίας που προσπάθησε πολύ να γίνει cult - και με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο τα κατάφερε.

Αυτά γράφαμε όταν το φιλμ βγήκε στις αίθουσες το 2015:

Το «John Wick» των Τσαντ Σταχέλσκι και Ντέιβιντ Λιτς, κασκαντέρ (ανάμεσα σε άλλα του «Matrix») και άσων των πολεμικών τεχνών (με τον Σταχέλσκι να είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μπραντον Λι μετά το θάνατό του, για τις τελικές σκηνές στο «Κοράκι»), είναι πράγματι κάτι που σίγουρα δεν περιμένεις.

Επί τούτου b-movie με υποτυπώδες (στα όρια της ανοησίας) σενάριο και μια οκά σκηνές σκοτωμών και άγριου ξύλου, το «John Wick» μοιάζει περισσότερο με μια ωδή πάνω στο στιλ και τη βία παρά με κάτι που θα μπορούσες να πάρεις στα σοβαρά και να μην νιώσεις άσχημα γι’ αυτό.

Δείτε ακόμη: Τι τρέλα! Η Κάθριν Χέιγκλ κρατά μαχαίρι στο τόσο-κακό-που-είναι υπέροχο τρέιλερ του «Unforgettable»

John Wick 2 607

Τα ίδια θα γράφουμε μάλλον και τώρα, που ο Τζον Γουίκ επιστρέφει για να εξοντώσει μια διεθνή εταιρεία εκτελεστών στη Ρώμη, κι αυτό γιατί είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει έναν πρώην συνεργάτη του που του το ζητάει.

Κώδικες τιμής, πιστολίδια, στιλ και χορογραφία στη δράση είναι λίγα απ' όσα υπόσχεται το τρέιλερ του «John Wick: Chapter 2», το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, με ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2017.


Update 19/12/2016: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε μόλις, καθώς και το νέο πόστερ.


Περισσότερα νέα τρέιλερ:

John Wick 2 poster 607

John Wick 2 607

Tags: John Wick 2