Buzz

Ξεχάστε τον Superman, ετοιμαστείτε για τον «PadMan»

στα 10

Μετά το «Toilet: A Love Story», η καινούρια ταινία του Ινδού σούπερσταρ Ακσάι Κουμάρ είναι μια αληθινή ιστορία με πολλές σερβιέτες.

Ξεχάστε τον Superman, ετοιμαστείτε για τον «PadMan»

H καινούρια τάση στο Bollywood, θέλει προφανώς τις μουσικοχορευτικές κωμωδίες του να έρχονται αμπαλαρισμένες με ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, κι έτσι μετά το «Toilet: A Love Story», που θέλησε να πείσει ένα ολόκληρο έθνος να μην αφοδεύει δημοσίως, το «PadMan», έχει μια ανάλογη αποστολή, προωθώντας την γυναικεία υγιεινή και την χρήση της σερβιέτας μέσα από μια απίστευτη αληθινή ιστορία.

Δείτε ακόμη; «Toilet: A Love Story»: Μια ρομαντική Bollywood κωμωδία με κοινωνικό μήνυμα!

padman 607

Ο Ακσάι Κουμάρ υποδύεται στο φιλμ τον Αμιτάμπ Μπαχτσάν, έναν άντρα που έχτισε την περιουσία του μέσα από τις προσπάθειες του να δημιουργήσει μια φτηνή και καλή σερβιέτα για τις γυναίκες του χωριού του και στη συνέχεια για ολόκληρη τη χώρα, προσφέροντας πρόσβαση σε κάτι που κάθε γυναίκα στην δύση θεωρεί αυτονόητο.

padman 607

Και μέσα από την ιστορία του, το φιλμ του Ρ. Μπαλκί, στήνει το origin story ενός διαφορετικού «υπερήρωα» που μπορεί να μοιάζει λίγο αστείος στα δικά μας μάτια, αλλά που αναμφίβολα η εξιστόρηση της διαδρομής του έχει λόγο ύπαρξης και χρησιμότητα σε μια κοινωνία όπως αυτή της Ινδίας.

padman 607


Διαβάστε ακόμη