Φεστιβάλ / Βραβεία

Ρενέ Ζελβέγκερ Vs. Σκάρλετ Τζοχάνσον: Ο αγώνας για το Οσκαρ Α' Γυναικείου μόλις ξεκίνησε

στα 10

Κι ας κερδίσει η καλύτερη - εμείς θα τις απολαύσουμε και τις δυο!

Ρενέ Ζελβέγκερ Vs. Σκάρλετ Τζοχάνσον: Ο αγώνας για το Οσκαρ Α' Γυναικείου μόλις ξεκίνησε

Το Φεστιβάλ Βενετίας ολοκληρώθηκε, το Φεστιβάλ του Τορόντο κοντεύει κι αυτό να ολοκληρωθεί, οι προβλέψεις για τα Οσκαρ έχουν ήδη πάρει φωτιά.

Δείτε ακόμη: Στο Τορόντο γίνεται (κινηματογραφική) γιορτή

Κι εκείνο για το οποίο όλοι μιλούν, είναι δυο εκπληκτικές ερμηνείες που, όπως φαίνεται, θα διατηρηθούν φαβορί για το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου το 2020. Από τη μια πλευρά, η Σκάρλετ Τζοχάνσον πρωταγωνιστεί, δίπλα στον Ανταμ Ντράιβερ, στη νέα ταινία του Νόα Μπόμπακ, το «Marriage Story», ταινία τρυφερή και γεμάτη συναισθηματική νοημοσύνη, της οποίας η ερμηνεία της Τζοχάνσον ανεβάζει μεμιάς τις διεκδικήσεις. Δείτε παρακάτω τα δύο, «αντικριστά» τρέιλερ του φιλμ.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία: Βενετία 2019 | Το «Marriage Story» είναι το «Σκηνές από ένα Γάμο» του Νόα Μπόμπακ



Από την άλλη πλευρά, η Ρενέ Ζελβέγκερ αποθεώνεται από την κριτική και το κοινό ως Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy». Κάνοντας ένα σχετικό come-back, μ' έναν εξαιρετικά απαιτητικό ρόλο και κόντρα στο γλυκό, προσηνές προφίλ της, η Ζελβέγκερ μοιάζει να έδωσε το στοίχημά της με την καριέρα της και να το κέρδισε. Δείτε την παρακάτω στη σκηνή, μετά το φινάλε της πρεμιέρας της ταινίας στο Τορόντο, όπου οι θεατές χειροκροτούσαν όρθιοι για δύο λεπτά, ώσπου η ηθοποιός, κλαίγοντας από συγκίνηση, να τους φωνάξει, «σταματήστε, θα μου χαλάσετε το μακιγιάζ!».

Διαβάστε ακόμη: Η Ρενέ Ζελβέγκερ μιλά για την αποχή της από το Χόλιγουντ και τις πλαστικές (που δεν έκανε)


Και για να τριτώσει το καλό, η Jenny from the block κάνει την απρόσμενη και θεαματική επίθεσή της στα βραβεία: [Επιτέλους! Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει το οσκαρικό buzz που της αξίζει για το «Hustlers»] Κι έχουμε μπροστά μας πέντε μήνες για να δούμε περισσότερα και θεαματικότερα!